Stiai ca poti sa faci asta cu hainele pe care nu le mai porti?

Hello,

Tu ce faci cu hainele pe care nu le mai porti? Cat de repede te plictisesti de ele? Cu siguranta ca ai si tu in dressing sau in dulap cel putin doua- trei articole vestimentare, pe care le-ai purtat poate de 4 ori sau mai putin dar parca te-ai saturat, parca ai fost si la iesirile cu prietenii imbracata asa, poate si la job, poate si la un eveniment si te-ai saturat de ele. Cu siguranta nu le mai porti dar le tii acolo burdusite in dulap ca poate, poate le mai asortezi si cu altceva.

Iti spun din proprie experienta ca nu le vei mai purta, le vei tine acolo si vei aduce altele noi cu care vei face la fel. Te-ai gandit vreodata ca poate cineva, o alta fata ar fi super incantata sa poarte fusta aia de care tu te-ai plictisit? Tinminte ca am dus la swap party anul trecut un palton, mi-a placut atat de mult cand l-am cumparat dar nu stiu ce s-a intamplat… Nu l-am purtat decat o data si apoi nu mi-a mai placut. Fata care l-a luat de pe umeras era de-a dreptul fericita, isi dorea unul exact asa si a apucat sa il ia gratis, eu dadusem ceva bani pe el dar bucuria din ochii ei a facut sa merite faptul ca l-am dus la schimb de haine.

Sun sigura ca multe fete au plecat incantate de schimbul de haine organizat de Sfera Timisoarei ieri, stiti de ce? Pentru ca le-amĀ  vazut cu bratele pline si cu zambetul pe buze, totul gratis. Schimbul de haine a adus impreuna timisorence, care abia au asteptat evenimentul, au adus hainele calcate, curate, accesorii, paltoane, trench-uri, pantofi. Fetele au facut schimb intre ele, au petrecut timp impreuna, au povestit si cu siguranta au schimbat si idei in cafeneaua D’arc din Piata Unirii.

Pozele au fost facute de Cristina Desliu si sper sa va motiveze si sa nu ratatiĀ  urmatorul schimb de haine.

Hugs!

Rox

 

crs_8542cw

crs_8568ccw

crs_8585cw

crs_8660cc

crs_8669c

crs_8688c

crs_8690cc

crs_8698c

crs_8732cw

crs_8741cw

crs_8745cw

crs_8753cw

crs_8754c

crs_8757cw

crs_8762cw

crs_8771cw

crs_8712cw

crs_8800cw

crs_8804cw

 

crs_8835cw

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *