S-a inaugurat prima parcare supraetajata din Timisoara

Ma suna o prietena: ,,Rox, tu ai vazut ca s-a deschis noua parcare supraetajata la Iulius Mall?’’ Locul nostru de intalnire era la Starbucks de la Iulius Mall, iar in ultimele sase luni, una din noi doua intarzia deoarece nu reuseam nicicum sa ajungem la timp sau sa gasim loc de parcare. Bucuroasa imi spunea ca de acum parcam la etaj. Ghiciti unde eram parcate in weekend? Am mers sa facem inspectia, am plecat super surprinsa si incantata.

 

Iubesc Timisoara, orasul meu de suflet. E un sentiment aparte pe care il am atunci cand ma intorc aici. Imi doresc ca orasul sa arate occidental, nu pot decat sa ma bucur atunci cand vad ca evoluam.  Mie imi plac mallurile, imi plac nu doar pentru ca in mall ai toate magazinele intr-un singur loc, pentru utilitate ci si pentru relaxare. Shoppingul ar trebui sa fie o activitate relaxanta, eu asa o vad si incerc sa merg de fiecare data cu placere chiar si atunci cand sunt pe fuga sau cand am de rezolvat, de platit sau cand trebuie sa fac cumparaturi cu viteza luminii. Recunosc ca de foarte multe ori am intrat in panica si am consumat multa benzina, mai ales deoarece in ultima jumatate de an capacitatea locurilor de parcare a fost o reala problema pentru client.

 

 

Cum era de asteptat, lucrurile faine se intampla celor care stiu sa astepte. In 20 Aprilie a fost inaugurata prima parcare supraetajată din Timişoara. Compania Iulius a investit peste 12,6 milioane de euro in realizarea parcarii care arata incredibil de bine, ultra moderna si care este la dispozitia clientilor mallului si a ansamblului Openvile. Este situată lateral mall-ului si dispune de 910 locuri. Parcarea are demisol, parter şi patru etaje, fiecare avand 150 de locuri disponibile. Dotata cu lifturi si doua pasarele pietonale care duc direct in mall, ce mai?!. Asta e tot ce poti sa iti doresti atunci cand mergi la cumparaturi. Astfel clientii mallului pot ajunge direct în zona hipermarketul-ului Auchan si in zona locului de joaca pentru copi.

 

Pe mine m-a impresionat deoarece pe langa aspectul parcarii are si tehnologii performante de semnalizare. La intrarea in parcare sunt doua panouri care iti arata cate locuri disponibile sunt, astfel ca nu va fi nevoie sa intri daca cumva nu este spatiu. Prima ora de stationare in parcarea supraetajata este gratuită. Ulterior, tariful este de 3 lei/oră pentru intervalul orar 07.00 – 23.00. Pe timp de noapte, între orele 23.00 – 07.00, tariful de stationare este de doar 1 leu/oră. Parcarile deja existente la mall vor putea fi folosite in continuare.

 

Mi-am dorit de ceva timp sa fac poze intr-o parcare, insa cele deja existente nu prea se potriveau pentru ceea ce imi doream, astfel ca atunci cand am vazut ca s-a inaugurat, i-am propus Amaliei Gaita sa facem un shooting. Am fost cu o zi inainte, am facut si un filmulet pentru voi si mi-a placut mult cum arata si il puteti gasi si aici, cat si pe pagina mea de facebook. Am optat pentru un look minimalist care sa se potriveasca cu noua locatie proaspat inaugurata. Cum ar zice Cristi, sotul meu, ,, parcarea asta arata ca-n Germania’’. Well, chiar asa arata, civilizat, curat, supravegheat; pai cum sa nu platesti pentru asa ceva?. Nici nu imi mai trebuie alt loc de parcare cand stiu ca pot parca intr-un astfel de loc in buricu’ targului. Pozele sunt realizate de Amalia Gaita, un fotograf deosebit de talentat, care a surprins atat interiorul parcarii, cat si exteriorul, pasarela si lifturile care duc spre interiorul mallului. Abia astept sa fie gata si restul cladirilor J Sa vedeti atunci poze, dar pana una alta va las cu cele realizate in parcare, un look minimalist si spor la shopping fara stres.

 

 

 

 

 

 

You may also like

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *