AWESOME FASHION FRIDAYS

Hello you fashion ladies, 
 
Weekend-ul acesta a avut loc Fashion Fridays si stiu ca v-am povestit despre eveniment.   Sunt atat de multe de spus incat nu mi-ar ajunge o postare:) Stiti feeling-ul acela pe care il ai atunci cand privesti un foc de artificii superb, ei bine asa a fost . O multime de rochii, fuste, ii, pantofi si bijuterii superbe la preturi intre 15 – 90 lei.
 
 
 
A fost un weekend cu soare, apa, relaxare, shopping.  Colectii in premiera, semnate de designeri talentati, accesorii, produse cosmetice, reduceri de pana la 50%, muzica chill, bronz auriu si briza unui concediu relaxant.


Fashion Fridays a inceput Joi pe cel mai cool  strand din Timisoara,  No name, locatia perfecta pentru un shopping urmat de o limo rece pe terasa si s-a inceiat aseara cu muzica chill si  un fashion show mai mult decat glam colectii inedite create pentru eveniment, designeri ca: Elena Popescu, Neli Grimm, Mihaela Elena Mancas, Lavinia Ilies,  Adriana Delia Barar si Merkli Evelyn.

 
 
In tot acest timp bloggeri cunoscuti ca Laura Charaba blogger Living_in_aShoe au oferit premii participantelor la concursurile organizate pe pagina oficiala a evenimentului Fashion Fridays, cel mai asteptat eveniment fashion din vestul tarii. De asemenea Mihaela Jula blogger Skinny Buddha si Laura au fost prezente pe toata durata evenimentului cu hainute dragute out of the blogger closet la preturi super, super mici.

Sunt multe de spus, in putine cuvinte un eveniment glam, fashion asa cum s-a anuntat:)
Am facut poze, multe poze cu fetele, make-up before the show si tot ce s-a intamplat in aceste doua zile.

MUA:

Sîrca Ioana Petronela
Ra Mona
Beatrix Barbulov

HUG! Share daca va placeee:)

You may also like