Cum arata poseta pe care as purta-o 7 zile din 7

Fetelor,

Cum facem sa pastram vremea asta faina cat mai mult? Imi place maxim temperatura de acum, e perfecta, e temperatura mea preferata. Ma trezesc dimineata, fac un dus rapid si merg la alergat pentru ca acusica vine vremea rece si nu mai putem face chiar tot ce facem acum asa ca hai sa profitam cat mai putem de soare, de plimbare, de haine lejere, de serile de dupa job, de culorile de vara si atunci cand bronzul se duce sa facem rost de accesorii care sa ne aminteasca de serile de vara, de culorile calde si placute. Eu mi-am gasit refugiul in poseta aceasta bronze, a carei culoare ma trimite cu gandul la pielea proaspat bronzata, usor catifelata pe care as vrea sa o simt cat mai mult.

Poate fi purtata pana toamna tarziu deoarece culoarea este bronze, cu reflectii sidefate. O ador pur si simplu. Am gasit-o la Parfois. Despre Parfois ti-am povestit aici, e un super magazin deschis recent in Iulius Mall. Imi place forma ei tare mult si lantul acela care este un gri spre negru, nu e auriu, nu e argintiu. O port aproape la toate iesirile mele, asa de mult imi place. Are multe buzunarase, o forma perfecta, medie. Nici prea mica sa nu o poti purta, nici prea mare sa ma incomodeze. Simplu! E poseta mea prefeta de la Parfois.

Tie cum ti se pare?

Te imbratisez!

Rox

DSC_0990

DSC_0991

DSC_1000

 

 

DSC_1012

 

DSC_1018

 

DSC_1034

DSC_1060

DSC_1061

DSC_1069

DSC_1072

 

You may also like

5 comments

    1. Gabi, iti multu sper muuuult! Imi place sa port hainele care ma fac sa ma simt bine, ca sunt sau nu la moda asta mai putin conteaza, imkportant e sa le dam o particica din personalitatea nostra. Tu care crezi ca e stilul care te reprezinta?Te puuuup~!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *