Vintage vibes in una din cele mai frumoase cafenele din Piata Unirii

Dragi fashoniace,

Imi e dor de vara, de cafeaua pe terasa in Piata Unirii, de soare, de zilele in care poti sa fii fashion fara prea mari eforturi pentru ca o rochita e outfitul perfect.  Mi-am propus ca iarna acesta sa fiu la fel de activa si sa nu las frigul sa ma tina in casa. Cu siguranta ca zilele vor fi mai frumoase daca le petrec in compania oamenilor frumosi, in locuri frumoase. Cum mie imi place cafeaua la nebunie caut mereu locuri in care sa ma intalnesc cu prietenii, sa radem si sa ne simtim bine chiar daca termometrele arata minus.

Vara terasele din Unirii sunt pline,  iarna insa oamenii nu prea mai vin in zona, majoritatea merg la mall, poate pentru ca nu stiu ca in unele cafenele din Unirii e atat de placut. V-am mai spus ca la EMOTION au cele mai bune limonade, stiam terasa insa am fost super surprinsa sa vad cum arata cafeneaua. Este renovata atat de frumos, un spatiu decorat cu super mult bun gust, unde de fiecare data esti servit cu zambetul pe buze. Locatia e  friendly, puteti sta la masa sau pe canapele si savura un ceai, o limo, o cafea si nu numai, au si bauturi calde cu ciocolataaa iar daca ai chef de o escapada la o bauta cu prietenii e locatia perfecta si suficient de spatioasa. Ce nu se poate rezolva un vin fiert baut intre prieteni?  🙂

Mi-am dat intalnire cu Anita, am povestit, am ras si am facut cateva poze pentru ca voi sa vedeti cat de fain e la EMOTION. Sunt o norocoasa pentru ca pot lucra si home office si atunci tot ce vreau e sa stau intr-o cafenea sa ma bucur de o zi friguroasa dar pe care sa o petrec la caldurica intr-un spatiu cosy. Design-ul interior m-a cucerit,  este uimitor cum elementele ce apartin de aceasta ramura pot transforma in totalitate o incapere.

Am ales o tinuta vintage, deoarece cand am vazut prima data camasa la Fashion Ninjas am stiut cum vreau sa o port. O astfel de camasa este un must have.  Fashion Ninjas exista pe instagram si pe facebook si va recomand sa urmariti postarile deoarece gasiti comori. Puteti pune comanda prin mesaj iar preturile sunt fantastic de mici. Acesta camasa a costat 30 de lei. Cerceii, in ton cu camasa i-am gasit la un targ vintage si nu i-am putut lasa acolo, trebuia sa ii cumpar, sunt atat de frumosi si cu siguranta ii pot purta la foarte multe tinute.

De asemenea am accesorizat tinuta cu ceasul de la Daniel Wellington, inca il puteti comanda la reducere deoarece au o oferta acum pe site de minus 10%, iar daca atunci cand plasati comanda introduceti codul FASHONIAC mai aveti inca 15 % reducere, in total o reducere de 25% 🙂 modelul Melrose Petit si l-am purtat de enorm de multe ori, imi place tare mults i poate fi purtat cu usurinta la orice tinuta.

Pentru make up am folosit cateva produse de care m-a indragostit de la Make Up Shop.  Pentru pleoape am folosit paleta  Paleta farduri Sleek MakeUP Enchanted Forest

Contine 3 farduri mate si 9 farduri sidefate.

Pentru sprancene am folosit Sleek MakeUP Brow Kit. Un kit perfect care contine:

– un fard in culori naturale
– o ceara speciala pentru fixarea firelor rebele
– o pensula oblica pentru o aplicare precisa
– o pensula pentru aplicarea fardului
– o mini penseta

 

Am mai folosit Sleek MakeUP Precious Metals Highlighting Palette, paleta de iluminatoare  este super versatila, este produsul meu preferat deoarece poate fi folosita in 4 moduri diferite:

  • ca fard iluminator in coltul intern al ochiului si pe arcada
  • pentru iluminarea fetei alaturi de pudra voastra preferata pentru conturare
  • pe corp – pentru un efect radiant
  • pe buze pentru a conferi volum acestora

 

 

 

Mai vreau sa va arat un fard de peoape  Fard pleoape Sleek MakeUP I-Art Liquid Eyeshadow si un ruj lichid perfect pentru toamna nuanta Roosted Sleek MakeUP Matte Me

Sper ca recomandarile mele sa iti fie de folos 🙂

Te imbratisez si iti doresc sa ai o saptamana minunata!

Cu drag,

Rox

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *