Cel mai asteptat eveniment fashion al anului este la doar doua zile distanta

Dragelor,

A venit vara sau mi se pare mie? Daca e vara atunci sa curga cu evenimente de moda, cu petreceri, cu zile si nopti pierdute, cu plimbari, cu ore petrecute cu prietenele in care discutam despre orice, despre moda, despre haine, despre tinute, despre combinatii si tot ce ne mai trece prin cap. Ghici despre ce voi discuta duminica la cafeaua de dimineata cu fetele? Despre unul dintre cele mai originale evenimente de moda din Timisoara ,, Fashion cat vezi cu ochii”, care va avea loc sambata 28 mai la Iulius Mall. Stiu ca sunteti in forma, saptamana am inceput-o fashion de ce sa nu o si incheiam in aceeasi maniera alaturi de criticul de moda  Alin Gălățescu și unele dintre bloggeritele mele prefetate Mihaela Teicu, Adriana Delia Bărar și Anca Vărșăndan, Carmen Grebenișan.
Va astept alaturi de aceste 4 fete minunate si mereu fashion pentru a discuta despre tendinte, stiluri si de ce nu, pentru a vedea unde gresim atunci cand ne asortam, ce ar trebui sa purtam pentru a nu exagera. Sunt sigura ca Alin Galatescu ne va da cele mai bune sfaturi pentru a ne face remarcate si pentru a fi mereu admirate si up to date cu tot ce se poarta si cum se poarta. Gazda evenimentului va fi Daniel Buzdugan care nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare, sunt sigura ca va fi o atmosfera  glamour deoarece Iulius Mall a pregatit ce mai lung podium unde vor defila modele, care ne vor pune la curent cu noile colectii fie ca veti cauta o  o ținută nouă pentru birou sau va pregatiti pentru un eveniment aparte, veti  putea alege din paleta bogată de vestimentații elegante, office, casual, sport sau costume de baie. Totodată, la eveniment vor fi prezentate şi creațiile unor invitați din Serbia, precum şi ale unor designeri timișoreni de la Facultatea de Arte.

Pe tot parcursul evenimentului veti putea participa la concursuri cu premii atractive și veti avea parte de surprize plăcute la cumpărături. Alaturi de noi va fi Sanja Vučić, alături de formația ZAA, reprezentanții Serbiei la Eurovision 2016. Totul se va intampla sambata 28 mai, ora 16:00 in Iulius Mall, zona Poema.

Si de acesta data am nevoie de ajutorul vostru, imi trec o mie de tinute, o mie de combinatii prin cap dar nu ma pot decide. Am gasit aceste 6 variante care mi-au placut maxim ca si look. Tu pe care ai alege-o? Pe care mi-ai recomanda sa o aleg?

Abia astept sa ne vedem Sambata 28 mai, ora 16:00 in Iulius Mall, zona Poema.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului Fashion cat vezi cu ochii

fashion timisoara

fashoniac timisoara

Hugs!

Rox

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *