Cum arata cele mai faine accesorii din cel mai nou mall din Romania?

 

In 2007 m-am mutat in Timisoara, m-am obisnuit greu cu agitatia orasului mare, fara de care acum nu as putea sa traiesc. As vrea sa calatoresc in toata lumea, sa vizitez cat mai multe tari, orase dar tot aici m-as intoarce. In perioada facultatii am locuit intr-un internat in Piata 700 asa ca in fiecare zi in drumul meu treceam pe langa magazinul cu accesorii viu colorate, feminine si care cumva se adresau mie si prietenelor mele. Intr-o dupa masa acum mai bine de 8 ani i-am trecut pragul timida si stiam ca va fi o prietenie de lunga durata. Pe adunci eram inca adolescenta, la facultate, ma limitam la agrafe, posetute, am crescut si treptat au crescut si pretentiile mele insa Meli Melo a fost mereu acolo, si de fiecare data s-a ridicat la nevoile si asteptarile mele. De la agrafe, la ceasuri, de la margele la coliere, de la bentite la palarii de fedru si lista poate continua. Imi amintesc ca de multe ori intram doar sa vad ce au mai adus, sa imi fac un wishlist pe cand intra bursa, la fel fac si acum un wishlist pentru ziua de salariu. Intru sa vad colectiile, sa calatoresc in diferite locuri prin colectiile atent alese. Am fost la Londra, am fost la Paris, am fost la Milano, am calatorit cumva in timp in momentul in care am pasit in magazin. Am simtit ca m-am teleportat acolo intre cei care aleg atent colectiile, intre fotografi, la shootinguri, intre posete si cercei, intre sutele de coliere pentru orice eveniment. In decursul acestor ani am ramas fidela, desi am schimbat diferite stiluri am gasit mereu ceea ce sa reprezinte stilul meu la acel moment. Am mers mult pe casual, apoi boho, chic, classy, vintage am ajuns la eclectic si tot din Meli Melo imi iau accesoriile si posetele stiti de ce? Din cauza raportului calitate-pret, pentru ca imi achizitione produsele de care am nevoie la preturi ok, pentru ca nu mi s-a intamplat nici macar o data sa am nevoie de ceva si sa nu gasesc sau sa nu imi permit oricat de mic ar fi fost bugetul meu in acea luna.

Stiu ca daca am nevoie de accesorii pentru o zi la birou le gasesc acolo, stiu ca daca am un eveniment important nu se intampla sa raman fara cerceii care sa ma puna in valoare, daca vreau o cina romantica cu iubitul tot acolo imi voi gasi accesoriile care sa completeze rochia,pe care o voi purta si astfel seara mea sa fie perfecta. Noi femeile punem accent pe aceste detalii, ele sunt cele car e creioneaza atmosfera, care ne fac sa fim de neoprit atunci cand ne dorim ceva anume.

Asa am fost eu cand stiam ca Meli Melo va avea marea deschidere saptamana acesta in noul mall Shopping City Timisoara. Nu se putea sa lipsesc, nu se putea sa nu sarbatorim impreuna. M-au intampinat cum se cuvine cu baloane la intrare, sampanie, cadouri si o reducere de 20% valabila pana azi inclusiv chiar si la noua colectie care s-a lansat vineri si care pe mine m-a cucerit.

O colectie care se adreseaza femeii romantice, gingasa, care prin accesoriile pe care le poarta doreste sa emane finete, sa fie sofisticata si totodata sa transmita ca simplitatea sta la baza rafinamentului femeii independente.

Am fost obosita dupa o zi la job, am mers la mall, nebunie mare chiar in ziua in care s-a deschis, dar nu puteam lipsi.

Va arat mai jos colectia, va arat ce mi-a placut si cum a fost. Sper sa va placa! Astept in comentarii parerea voastra 🙂

HUGS!

Rox

DSC_0999

DSC_1015

DSC_0980

DSC_1022

DSC_0978

DSC_0979

DSC_0948

DSC_0957

DSC_0913

DSC_0943

DSC_0970

DSC_0855

DSC_0858

DSC_0860

DSC_0875

DSC_0877

DSC_0879

DSC_0881

DSC_0882

DSC_0883

 

DSC_0886

DSC_0889

 

DSC_0893

DSC_0895

 

 

DSC_0900

 

 

 

DSC_0910

DSC_0912

 

 

DSC_0915

DSC_0916

DSC_0917

DSC_0920

DSC_0981

 

DSC_0983

DSC_0992

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *