De ce sa facem schimb de haine?

 

Cand eram in liceu nu aveam atat de multe haine. Nici in generala nu am avut, dar nu simteam ca as avea vreo problema cu asta. Ma imbracam mereu ca un baiat, tricouri largi si blugi largi evazati. Stiu, horror. Abia in liceu s-a acutizat problema cand am inceput sa ma imbrac ca o fata. Incepusem sa imi iau reviste, sa vad cum se imbraca lumea in afara, nu aveam un model la care sa ma raportez asa ca revistele mi-au prins foarte bine. M-au ajutat sa imi descopar stilul personal. Primeam bani, nu mai bine zis primeam haine noi de Paste, de Craciun si cand incepeam un an nou de scoala. Acuma daca ma intrebi daca as mai putea accepta asta asa rade isteric; adolescentii din ziua de azi misuna non stop prin mall-uri si magazine si nici nu stiu cat sunt de norocosi. Daca as avea acum 18 ani cred ca as munci non stop ca sa pot sa imi iau cat mai multe haine; nici scoala nu mi-ar trebui :)))Glumesc. Stii cum am ,,supravietuit” pe perioada liceului? Cu schimbul de haine si cu second hand si nu am nici o problema cu asta o fac si acum si ma intalniti si acum in second-uri si outleturi.

Stiu ca sunt si persoane reticente la schimbul de haine, dar nu schimbam lenjerie:))Schimbam haine pe care le ducem curate,, spalate, in stare buna pe care alte persoane ar putea sa le mai poarte mult si bine. Sincer eu pana acum mi-am gasit haine foarte faine la SWAP Party si gandeste-te ca nu te costa nimic.

Sfera Timișoarei vă așteaptă sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 16 la o noua editie a Fashion Swap Party la Cafeneaua D’arc din Unirii. Poti sa aduci MAXIM 10 produse curate, călcate, în stare bună, cât mai la modă și le vei putea schimba cu alte haine sau accesorii pe placul tău.
Surprizele continuă, ediția de toamnă aduce laolaltă fashion bloggeri si ateliere de înfrumusețare.
Intrarea la Fashion Swap Party – 20 lei,
*Prețul include: acces gratuit la ateliere, degustare de prăjituri, bilet la tombola cu multe premii atractive.
Evenimentul are si un scop caritabil, spunem STOP violenței domestice, donam haine și sprijinim financiar femeile defavorizate, victime ale violenței.

Eu voi participa la eveniment si ma gandesc sa dau un premiu la tombola. Ce ziceti? O poseta Zara, cea din imagine.

Vezi aici si aici cum a fost la alte swap party-uri.

dsc_05241-1024x536

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *