Douglas lanseaza azi una dintre cele mai frumoase campanii la care si tu poti participa

 Dragilor,

V-ati gandi cum ar fi ca de fiecare data cand mergem la cumparaturi prin actul nostru sa si ajutam pe cineva? Eu personal m-am saturat ca din tot ce cumparam sa dam statului o groaza de bani si sa nu beneficiem de nimic atunci cand avem nevoie de un ajutor, de o consultatie sau de o interventie medicala. Ganditi-va asa, daca suntem salariati statul opreste o buna parte pentru diverse taxe, asta o data, a doua oara cand mergem la cumparaturi mai e si TVA-ul, deci practic cu ce mai ramanem din salariul pentru care muncim o luna…

M-as bucura sincer daca mai multe magazine s-ar alatura pentru o cauza nobila, asa cum face Douglas acum cand sutine Fundația HOSPICE Casa Speranței iar fondurile vor fi direcționate cãtre amenajarea primului centru socio-medical de îngrijire paliativã destinat copiilor care suferã de boli cu prognostic limitat de viațã și familiilor acestora, de la Adunații Copãceni. Astfel, pentru fiecare produs de machiaj Douglas Bubble Palette achiziționat din rețeaua de magazine și online, în perioada 25 noiembrie – 24 decembrie 2016, Douglas se angajeazã sã ofere 10 lei Fundației HOSPICE. Având în vedere rezultatele din campaniile anterioare, obiectivul financiar pe care Douglas și-l propune este atingerea sumei de 35.000 de lei. Douglas Bubble Palette este produsul din ale carui vanzari vom sponsoriza noul centru HOSPICE Casa Sperantei. Douglas Bubble Palette este disponibila in toate parfumeriile Douglas din Romania si in magazinul nostru online

Acum tu poti decide ce sa se intample cu acei banuti pe care statul oricum ii ia. Hai sa le fim alaturi deoarece azi Douglas lanseaza Campania,, Beauty of Giving este o campanie de suflet pe care o lansam anual cu prilejul sãrbãtorilor pentru a susține cauzele care sprijinã copiii cu boli oncologice. ,,Anul acesta am ales sã direcționãm fondurile cãtre Fundația HOSPICE Casa Speranței și o cauzã extrem de sensibilã, îngrijirea paliativã pediatricã ”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România

Conform estimãrilor HOSPICE Casa Speranței, în prezent, peste 160.000 de bolnavi incurabili au nevoie în fiecare an de îngrijire paliativã în țara noastrã, însã doar 8% dintre aceștia o și primesc. În cazul copiilor, se estimeazã cã doar 10% din cei 5.000 de copii care suferã de boli cu prognostic limitat de viaþã primesc servicii de îngrijire paliativã.

Centrul socio-medical de la Adunații Copãceni va fi amenajat de HOSPICE Casa Speranței în 2017 și va fi destinat exclusiv copiilor care suferã de boli cu prognostic limitat de viațã și familiile acestora. Centrul este gândit ca un spațiu în care aceștia sã gãseascã sprijin și alinare, atunci când se confruntã, pe lângã problemele medicale cauzate de boalã, cu probleme de naturã socialã și materialã, și reprezintã cel de al treilea centru de îngrijire pe care organizația îl construiește în România.

Viziunea HOSPICE Casa Speranței este ca în România toți pacienții cu boli incurabile sã beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativã, la momentul potrivit, pentru a trãi cu demnitate fiecare clipã, alãturi de cei dragi lor.

Fundația HOSPICE Casa Speranței este o organizație non-profit înființatã în 1992 la Brașov ºi care a introdus în România, pentru prima oarã, conceptul de îngrijire paliativã, replicând modelul fundațiilor de tip hospice din Marea Britanie. Membrã a familiei Hospices of Hope, HOSPICE Casa Speranței, este în acest moment cea mai mare fundație din țarã care oferã gratuit servicii specializate de acest tip.

Daca doriți sã aflați mai multe despre HOSPICE Casa Speranței și programele fundației, vã invitãm sã vizitați www.hospice.ro.

6716325

conac-adunatii-copaceni_res

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *