Dureaza doar 5 minute…

 

Asta e replica pe care o spunem toate iubitilor atunci cand vrem sa intram intr-un magazin pentru ca ne capteaza atentia vitrina. El iti zice ,, OK, fie te astept la o cafea” Tu ajungi dupa o ora si ai impresia ca  a fost vorba chiar de 5 minute…NOT.  Ma simt prost, de fiecare data fac la fel, dureaza doar 5 minute, vreau doar sa ma uit si de fiecare data gasesc ceva sa imi placa. Nu exista sa intru int-un magazin si sa nu imi placa chiar nimic. De data acesta insa am avut o scuza, un super proiect FASHION organizat  de Iulia Cazacu in cadrul Fashion Fridays. Am avut parte de o super colaborare cu Alex Robciuc, care a facut aceste poze si George Mihes care a facut edit-ul pentru ele. Mi-a zis o colega zilele trecute la job ca atunci cand pozez sunt alt om…hm…da asta pentru ca persoana care iti face pozele trebuie sa fie profesionist si sa iti inspire incredere, ca te poti desfasura pentru a transmite ceea ce doresti sa ajunga la cititorii tai in primul rand vizual. La parte acesta m-a ajutat George Mihes, care le-a editat tare frumos. Eu m-am simtit foarte cool la acest shooting si asta cred ca se vede si in poze,  Alex este un profesionist si mi-a explicat ce conteaza in genul acesta de fotografii si mai e si outfitul. Ori de cate ori port ceva ce imi place am mai multa incredere in mine si tot asta vad si oamenii din jurul meu.

De mine a avut grija o echipa de oameni faini si chiar vreau sa le multumesc, m-am simtit tare fain. Biea Gabriela,  my goddess cand vine vorba de hairstyling si culoare , Ionela Bilt ( Otica Make up) pentru acest badass make up unde a folosit produsele URBAN DECAY; make-up-ul a iesit perfect pentru outfitul meu black and bronze, mulat rau :))Am purtat un super choker creat de Artizana Beadwork care a completat perfect outfitul meu rock glam si DA asta e parte misto in a fi blogger de fashion ca lucrez cu oameni faini, profesionisti si imi place de mor.

Nu cred ca voi inceta vreodata sa fac asta, imi da energie cat pentru o luna si va incurajez si pe voi, faceti ceea ce va place.

Va imbratisez !

Stay coo!

Rox

Outfit: Choker: Artizana Beadwork, Poseta Parfois, Adidasi Reserved, Pantaloni piele, tricou si maieu Zara.

 

sdf_9351

sdf_9363

sdf_9369

sdf_9371

sdf_9373

sdf_9384

sdf_9323

sdf_9328

sdf_9335

sdf_9336

sdf_9343

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *