Get the urban look cu Diana Luce si Claudiu Andras

 diana luce1

Salutare,

Nu am mai scris de ceva timp dar m-am documentat si am fotografiat.
M-am plimbat printre oameni zilele astea si am vazut  tineri cu un stil aparte, un stil al lor, am vazut combinatii care sugerau ca sunt increzatori in ei insisi si  isi cunoasc foarte bine corpul.
Mie mi-a fost foarte greu sa imi gasesc un stil al meu deoarece am  fost ,,bombardata” din toate directiile cu tot felul de imagini, cu mult kitch. Pana la urma important cred ca este sa te cunosti pe tine, sa stii clar ce iti place, ce nu iti place, sa accepti ca iti schimbi stilul pe masura ce cresti, te maturizezi.
Hainele pe care le purtam reflecta  gusturile si interesele noastre. Avem acest ADN vestimentar, el este prima interfata a noastra cu cei din jur. Din cauza acestui ADN vestimentar i-am oprit pe strada pe Diana Luce si Claudiu Andras , care prin stilul vestimentar mi-au transmis ca au o semnatura a lor cand vine vorba de stil.
In ceea ce o priveste pe Diana o anumita piesa vestimentara mi-a atras atentia, geanta, care a devenit acel ceva care ii rezuma foarte bine stilul vestimentar urban, casual, relaxat, somehow „urban casual”.

Share daca iti place:)

.

 

 

 

 

You may also like

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *