Rochia cea noua, mai multe trenduri si un garden center de poveste

Îmi e tare drag să scriu postarea acesta, știți de ce? E genul de postare în care toate sunt la locul lor. Am văzut rochia și am știu că o vreau, în jurul ei parcă au început toate să graviteze. Rochia am găsit-o la Bluzat.ro și de aici a început totul, accesoriile sunt de la Meli Melo Paris din Shopping City Timisoara. M-am gândit să îmbin cumva trendurile actuale, poșetele din paie și rafie, pălăriile masive cu boruri lărgi și mari cu romantismul rochiei creată de unii dintre cei mai cunoscuți designeri români.
M-au cucerit cu croiul lejer al rochiilor create de către ei, linii asimetrice și combinații ieșite din comun. Rochii supradimensionate care au un croi lejer, parcă create după preferințele mele, doar îmi cunoașteți pasiunea pentru oversized. Modă urbană, despre asta este Bluzat.ro, despre haine cu identitate pentru femei cu personalitate. Puteam să aleg să va arăt rochia aceasta în niște fotografii de produs, banale dar voiam altceva, tocmai pentru că va spuneam că hainele lor sunt diferite merită să fie purtate în locații inedite, ca și cea în care am făcut acest shooting. Rochia este de un albastru plăcut cu bulinuțe mărunte negre, are volane suprapuse și o panglică neagră din catifea. Țesătură este din bumbac perfectă pentru zilele toride de vară. Am văzut-o și a fost dragoste la prima vedere. Un look feminin, m-am gândit că o pot purta atât la birou, cât și în zilele de vară în care vreau să mă îmbrac spectaculos.

Am primit pozele de la Amalia  Gaiță și instant am simțit un vibe de Cuba, mixul de culori m-a trimis cu gândul la o locație exotică, cu multe plante , nu sunt plecată în vacanță, știu că așa pare, dar  locația e chiar în Timișoara.
Ador florile, visez la o casă mare, design minimalist și multe flori. Când spun multe flori îmi imaginezi o cameră imensă că și Glissando Garden Center, sunt conştientă însă că nu se poate, mă bucur totuși  că există un astfel de loc în Timișoara, în Calea Sagului, de unde să poți achiziționa plante atât de frumoase și să fii îndrumat în alegerea plantelor potrivite, cum să le recunoști, cum să le tratezi și să le îngrijești. Nu știam de locație, mi-a spus Amalia că ar fi interesant să facem un shooting aici. Am ajuns și am rămas plăcut surprinsă de varietatea de plante și flori care arată impecabil. Spațiu este împărțit în două, zonă de interior unde puteți găsi plante ornamentale cu flori, plante ornamentale cu frunze, orhidee și plante suculente; zonă de exterior unde găsiți trandafiri, gard viu, conifere, arbuști decorativi, pomi fructiferi și plante cățărătoare. De asemenea tot aici găsiți și o zonă la etaj cu mobilier de grădină, decorațiuni și ghivece. Dacă va plac florile și doriți să știți cum să le îngrijiți, de asemenea puteti afla detalii despre fitofarmacie și întreținere iar personalul de aici va poate îndruma. Eu personal sunt fascinată de cactuși și suculente și am primit informații tare utile.

 


A fost o adevărată plăcere să descopăr locația, nu cred că există vreo plantă care să nu îmi placă, le-aș fi luată acasă pe toate.

Data viitoare înainte să mergem în vizită la ai noștri ne vom opri la Glissando Garden. Am multe idei și știu și unde găsesc tot ce am nevoie pentru a le pune în practică.
Sper să va placă ce a ieșit. Așa cum va spuneam, a fost genul de shooting la care toate s-au potrivit, ținută, accesoriile, locația, toate au trecut prin filtrul Amaliei, care este așa cum puteți vedea un artist desăvârșit care m-a scos din zonă de confort și parcă cu fiecare shooting sunt alt om.
Va las la final și detaliile produselor, va las link-urile să ajugeti rapid la ele:)

Rochie: Bluzat.ro; Accesorii: Palarie Meli Melo Paris;Geanta Plic Meli Melo; Locatie : Glissando Garden Center; Foto: Amalia Gaita

Pupici și o îmbrățișare mare chiar dacă e virtuala

 

 

Rox

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *