JACHETE DE POVESTE. ROXI’s FINE CUT

Hey, Hey


Alerg, ma opresc, vad un gard colorat  si ma ridic pe varfuri sa vad peste el si vad weekenduuul:) Weekendul asta vine cu o poveste si culoare. E povestea din spatele jachetelor  facute de Roxana Puris -Roxi’s Fine Cut.

Duminica la Cochete pe biciclete am vazut o persoana care mi-a atras atentia. Mi-a atras atentia pentru ca avea o jacheta altfel decat ce vazusem eu  prin magazine, altfel parca cu viata, cu personalitate, parca vie. Am facut o poza cu gandul ca mi-ar fi placut si mie o jacheta asa colorata. Am ajuns acasa si am chemat o prietena pe la mine sa ne uitam la pozele din ziua respectiva.
Ea s-a oprit la poza cu fata si jacheta si imi spune,, Ce faine jachete face Roxi” . Eu m-am blocat ,,stai putin sa ne intelegem adica o cunosti? Ea face aceste jachete?”

Va fac cunostinta cu Roxi, studenta in anul III la Arhitectura si owner Roxi’s fine cut.
https://www.facebook.com/RoxisFineCut

 

Cum a inceput povestea ?

In vacanta  de Craciun, prima jacheta a aparut in februarie si in doua luni de zile erau 40.

 ,,mi-am dorit sa creez un model de jacheta care sa fie potrivit pentru diverse ocazii, dar si personalitati. In prima faza, jacheta e ca o panza alba, dar fiecare isi poate alege modelul preferat de imprimeu si astfel jacheta e personalizata si prinde culoare”

 

Isi imparte timpul intre facultate si cusut si se pare ca nimic nu este imposibil daca faci ce iti place. Lucreaza la doua masini de cusut. Jachetele le face singura apeland la sfaturile mamei atunci cand este nehotarata.

 

 

Unde isi gaseste inspiratia ?

 

,,Ma inspira tot ce vad. Zilnic imi vine cate o idee, am prea multe idei si prea putin timp”

 

 

 

Unde o putem gasi pe Roxi si jachetele facute de ea?
,, Fetele (dar si baietii, pentru ca fac si jachete de baieti) ma pot gasi pe pagina mea de facebook Roxi’s fine cut  dar si la targurile la care particip periodic, si pe care le anunt tot pe pagina”

 

Pozele sunt facute de ANDREI CACUCI
ENJOY !
SHARE daca va place!
HUGS!
Rox

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *