La Capite-unde iti retraiesti copilaria

Ceau oameni faini,

Azi vreau sa va intreb ce planuri aveti de weekend? Unde iesiti? Unde va beti cafeaua?Unde va intalniti cu prietenii?

Va spun eu, LA CAPITE.  E singurul loc unde ma intorc in timp cu 20 de ani direct in gradina bunicii mele.Imi amintesc cum alerga dupa mine cu pita cu unsoare, ii simt gustul din momentul in care trec poarta acestui loc, o aud strigandu-ma.I mi amintesc cum ma cataram pe paletii din curtea din spate si cum imprastiam tot fanul pe care ai mei il adunau. De cativa ani buni sunt mereu contra timp, ma bucur cand ma opresc, trag aer in piept, privesc cerul. Nu ne mai relaxam, suntem mereu cu o mufa in cap, cu telefonul la ureche, cu sute de mailuri in fata, respectam un dress code…

Ei bine, La Capite, uit de dead line, de telefon, de excel, de fisiere, de targete, uit de tot si ma intorc la mine, copilul de candva, imbracata lejer, fara masca omului matur.

Picture 156
Lumea de aici e chill, nu te grabeste nimeni, nu sunt fitze, oamenii sunt lipsiti de inhibitii si ii vezi in elementul lor.
Mancam toti acelasi lucru, pita cu unsoare, clisa, ceapa, rosii si cas,mancam cu mana, bem o bere si radem cu gura pan’ la urechi.
Picture 142

Picture 148

Picture 150

Picture 153

Picture 155

Picture 157

Picture 177

Picture 200
Locul asta e MI-NU-NAT. De cate ori simt ca nu mai pot vin aici si imi incarc bateriile.
Mergeti si bucurati-va de oaza asta din inima Timisoarei.

Va doresc un weekend minunat!
…si nu uitati SHARE daca va place

Kisses,

Rox

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *