Meet Diana. She’s got the boho style

 

dia boho
MUA https://www.facebook.com/OticaMakeUpArtist
Photographer:https://www.facebook.com/Fotografie.Oprea.Lucian
Fashion Dictionary: Boho Chic
 
Imi plac culorile. Imi plac combinatiile traznite. Imi place Boho, un stil aparte, un fenomen, o combinatie. Da, e o combinatie intre stilul boem, hippie, gipsy care are totusi si o nota de modernism. Curentul a aparut in ani ‘20, in Europa a ajuns in anii 2004-2005. Franjuri, bentiţe, accesorii înflorate, fuste şi rochii lungi multicolore vintage, cizme, cardigane cu una,două mărimi mai mari, bineinteles oferind imaginea unui look relaxat. Am cateva preferinte cand vine vorba de boho sicJdar cum sa intelegem mai bine curentul daca nu prin imagini.
Meet Diana. She’s got the boho style. E suficient sa o privesti si realizezi  ca emana o energie pozitiva, relaxata si totodata vesela.  Cu siguranta ca dimineata cand se trezeste, desi adormita nu alege ceva la intamplare.   Daca ai dat o raita prin mall-uri sezonul acesta, sigur ai vazut peste tot o multime de palarii din fetru, cu boruri mai mari sau mici, in diferite culori.
Well, that’s boho,baby, si m-a prins si pe mine.

Nu e suficient sa poti o palarie pentru a fi boho sic, e nevoie si de atitudine si Diana o are din plin. Boho inseamna o tinuta alcatuita cu grija. De la Boho la ridicol e doar un pas.Unei palarii cu bor mare ii putem adauga o blana, o pereche de pantalonii evazati si accesoriile cu franjuri of course.

 

In pozele de mai jos Diana poarta diferite outfit-uri Boho.

diana 2

diana 4

diana 5

diana 7

diana 8

Diana Csuy- facebook

 

So, when in dubt just go boho si daca nu ai inspiratie iti spun un secret. Iti spun modelele mele de inspiratie: Sienna Miller, Frida Khalo, Florence Welch si Vanessa Hudgens.

frida frida

Frida Welch

 

 

 

 

Sienna Miller
Vanessa Hudgens

 

Florence Welch

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *