Nu lasa niciun un minut din acest weekend sa treaca pe langa tine

A spus cineva weekend?? Hell yes, credeam ca nu mai vine. Intotdeauna astept weekend-urile cu sufletul la gura cred ca din aceleasi motive pentru care il astepti si tu. Somn, relaxare, soare, terase, cinema, prieteni, plimbari cu persoana iubita, timp pentru noi doi, muzica buna, vibe pozitiv, nonconformism si outfit-ul pe care il astept toata saptamana. Abia am asteptat pozele astea pe care le-a facut Cristina Desliu, un om tare drag mie cu care colaborez si care are un talent deosebit. Puteti sa ii accesati pagina de facebook aici si sa vedeti pozele facute de ea.

Azi merg pe casual, dar un casual fashion 😛 ca doar am sacoul asta cu dungi  si sincer m-a cam hipnotizat,nu ma satur sa il scot in lume si imi place si combinatia asta cu palaria. Tie iti place? Tu ce porti in weekend?  Astea sunt primele poze in Unirii. Doamne, cat imi mai place zona asta vie, plina de oameni care misuna adormiti ghidati de mirosul cafelei spre cate o terasa ce devine furnicar pana la ora 10. Ma grabesc mereu ca sa prind locu’ meu preferat. Azi m-am grabit sa va arat sacoul pe care il poti purta la o tinuta office sau la una casual. L-am asortat cu o pereche de tenesi albi asta a iesit. Sper sa va placa:)

Stai ca am uitat ceva, sacoul il am din StarShinerS care s-a deschis in noul mall Shopping City de unde mi-am luat si rochita de mai jos cu link catre pozele din postare.

Rochia cu maneci clopot care face senzatie in acest sezon

CRS_3995cr

CRS_4058cr

CRS_4060cr

CRS_4061cr

CRS_4062cr

CRS_4069cr

CRS_4070cr

CRS_4077cr

CRS_4095cr

 

CRS_4097cr

CRS_4055cr

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *