Povestea papioanelor de lemn care au cucerit Romania

Cand le-am vazut am stiu ca le vreau:) Nu cred ca exista altceva care sa ma caracterizeze mai bine decat papioanele si palariile:)Patore m-a  cucerit, a fost atat de simplu cu fiecare poza pe care am vazut-o am fost mai aproape de ele pana cand mi-a ajuns coletul. Abia le-am asteptat si m-am gandit ca o sa va placa. E multa energie, vis, inspiratie si viata. Arata perfect,  sunt fara greseala pentru ca sunt facute de 4 oameni, de patru prieteni care pun tot ce au mai bun ca ele sa arate impecabil, ca tu sa le doresti, sunt facute pe gustul tau, sunt facute sa inspire, sa cucereasca, sunt facute pentru tine, dupa ideile tale, si poarta culorile tale. Cu ele primavara si vara sunt mereu aproape, poti sa le porti la o tinuta eleganta, sa  transformi usor din classy in casual, sa le porti la o camasa office, la una flowery, la un tricou haios. Vrei un look childish, vintage, classy no problem where there’s Patore there’s style 🙂 Cu Patore m-am cunoscut pe facebook, dar in spatele acestor accesorii eclectice si versatile sunt 4 oameni talentati si dedicati care livreaza in toata lumea : in Romania, Norvegia, Mexic. In prezent Patore nu livreaza doar papioane ci si  butoni din lemn, port-carduri din lemn, batiste si cravate din acelasi material, bineinteles gravate cu laser:) Cei patru tineri, Panaite Toma, logodnica acestuia Reka, un prieten, Zoltan, si sotia lui Zoltan fac o echipa minunata, un mix fain de oameni, Panaite Toma a terminat Dreptul, Reka, Comunicatii si Relatii Publice,iar Zoltan este cel care este priceput in prelucrarea lemnului. Cum ar putea sa fie altfel rezultatul muncii acestor oameni decat senzational. Sunt singurii care au 8  forme diferite de papioane si multe versiuni cu modele geometrice gravate cu laser. Iti pot oferi produse personalizate cu logoul firmei, cu o poza sau cu un mesaj special.

Eu am vrut neaparat sa le aduc la Timisoara si sper sa va placa. Cand le-am primit am mers a doua zi la birou cu unul, colegii mei au reactionat tare fain:) La fel si eu cand am deschis cutiutele, pentru ca vin tare fain impachetate:) Va las sa le vedeti de aproape am facut si eu cateva poze:)

Pozele? Normal, Anita Bejenaru de care nu  vreau sa ma mai dezlipesc si cu care de fiecare data cand ma vad nu imi ajunge aerul pentru cat vreau sa povestim. Am fost mereu pe fuga dar o data tot ne lungim vreo 4 ore la o cafea pentru ca trebuie sa o cunoasteti mai bine si sa o prezint intr-o postare asa cum se cuvine:)Pe Anita o gasiti aici si o sa va placa; pe mine ma surprinde mereu.

Share daca ti-a placut!

Hugs!

Rox

DSC_1965

DSC_1968

 

DSC_1970

DSC_1971

DSC_1988

DSC_1992

DSC_1972

DSC_1981

DSC_1997

DSC_2005

DSC_2003

DSC_1998

DSC_1980

 

DSC_0131

DSC_0113

DSC_0780

You may also like

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *