Cum sa iti alegi ceasul potrivit?

Gagici,

De cate ori ati vrut sa achizitionati un ceas si nu v-ati putut decide? Sau sa va intreb altfel 🙂 de cate ori ati vrut sa ii faceti lui un cadou dar nu ati stiut daca este ceasul potrivit, daca se potriveste stilului sau sau daca ii este potrivit la incheietura?

Eu pana sa imi stabilesc cateva principii recunosc ca am dat ceva rateuri, ultimul chiar anul trecut in noiembrie cand am vrut sa il surprind pe Cristi si i-am achizitionat un ceas. Nu mi-a spus ca nu ii place, dar nu l-a purtat, dupa un an de zile am indraznit si eu sa intreb si problema este ca e prea mare pentru incheietura lui. Fiind cadou de la mine, nu a vrut sa returneze asa ca a ramas cu el, dar nu voi mai face aceeasi greseala. De data acesta de Craciun mi-a spus ca vrea sa isi cumpere un ceas. I-am spus de reducerile de la Daniel Wellington si a ales el ce i-a placut, eu doar  am plasat comanda 🙂 Azi a inceput Black Friday Weekend pe Daniel Wellington. Este cea mai mare promotie avuta pana acum de ei pe site si recunosc ca atat eu cat si cateva prietene am asteptat-o cu sufletul la gura.

O sa va spun cate ceva despre promotie apoi cum mi-am ales eu ceasul care stiu ca voua va place tare, tare mult 🙂 Azi, 23 Noiembrie au inceput reducerile. Sunt doua tipuri de reduceri pe  www.danielwellington.com

  1. Ceasurile din colectia Drapper au 25% reducere atat cele de femei cat si cele de barbati. Colectia o gasiti aici. Mai vreau sa va spun ca daca introduceti codul FASHONIAC mai aveti 15% reducere pe care o puteti cumula cu cea de 25% deci in total 40% reducere :)Yaaay!
  2. Pentru ceasurile cu bratara metalica MELROSE introduceti codul FASHONIAC mai aveti 15% reducere + primiti gratuit o bratara de ceas la alegere. How cool is that, huh?!

Eu il am pe al meu de aprox 1 luna si recunosc ca il ador, imi place la nebunie si bratara si nu ma pot dezlipi de el. Mai ca as si dormi cu el la mana:) Timpul parca trece mai greu atunci cand il port si ma bucur cu adevarat de momentele petrecute. Stiu ca e doar o perceptie dar vreau sa cred ca e norocos 🙂 Il gasiti AICI. La final va las si cateva postari in care l-am mai purtat si cu alte outfituri 🙂

Vreau acum sa va spun in functie de ce l-am ales poate va inspira in alegerile viitoare. Oarecum ceasul pe care il port e o prelungire a personalitatii mele si spune multe despre mine, de altfel ca toate accesoriile pe care le port. In ziua de azi e cu adevarat dificil sa ma decid cand vine vorba sa achizitionez un ceas, conteaza culoarea, forma, marimea si nu in ultimul rand aspectul general. Poate te gandesti ca stilul e important, dar cu calitatea cum ramane?

Cum ar fi sa gasesti un ceas care le are pe amandoua? Eu l-am gasit:) hai sa iti spun cum l-am ales.

  • Am cautat un ceas care sa fie intre stilul formal si casual; Intreaba-te mereu ,, Unde voi purta acest ceas?” Daca vrei sa il porti zi de zi cauta unul simplu, cu cadran micut.
  • Cum m-am decis asupra formei? Ai grija sa arate armonios la mana ta, sa nu fie prea mare, sa nu fie prea mic cand il pui pe incheietura.
  • Ceasul trebuie sa fie mereu usor de citit. Alege simplitatea si acuratetea, gandeste-te ca el te va ajuta sa iti organizezi toata ziua:)
  • Culoarea a fost unul dintre elementele importante. Mi-am dorit unul rose, in ton natural, cald care sa arate frumos in armonie cu cadranul alb:) si sa se integreze usor in orice tinuta.  Este de fapt un element ce intregeste tinuta, ceasul clasic, cu cadran alb ca si al meu se incadreaza oricarei tinute chiars i uneia elegante.
  • Am ales sa fie din otel inoxidabil si rezistent la apa, sunt o ametita si nu se stie niciodata:)

Sper ca acesta postare sa va fie de folos si sa profitati de oferta <3

Va imbratisez cu drag!

Fotografiile sunt realizate de catre Anita Bejenaru 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *