Castiga doua invitatii la Revolution Festival

Revolution Festival este deja un nume sonor printe festivalurile de muzica ce au loc in Romania. Aflat la a patra editie, are loc in Timisoara iar anul acesta festivalul este intre 31 mai -02 iunie la Muzeul Satului Banatean. Anul trecut nu am reusit sa ajung insa impresiile din timpul festivalului si dupa festival au fost wow. Am gasit acest after movie pe youtube si sunt sigura ca dupa ce il veti viziona o sa dati fuguta sa va luati biletele de aici . Organizatorii au pregatit zece scene, program de zi, spectacole pe timp de noapte si super after party-uri, loc de camping cu zone de joaca, mancare buna si super spatiu unde sa dansam.

Acum avem si line-up-ul festivalului,  va spun ca artisitii care vor concerta sunt printre cei mai cunoscuti, Gogol Bordello vine direct din Manhattan.  Kuenta i Tambu care vine cu muzica din inima Africii. Dub FX, se va alătura lui Gogol Bordello pe scena principala. Unul dintre cei mai faini DJ ai momentului, Wilkinson (DJ set), va veni cu super hitul „Afterglw”, pe scena principala. Un cvintet de hituri nu ar fi complet fără cei mai buni autori de acest gen din Rusia, Filatov & Karas, creatori ai unor melodii și remixuri precum „Don’t Be So Shy”, „Time Won’t Wait for Us”, „Tell It to My Heart” și „Wide Awake”. The Qemists (DJ set), Iphaze,Phytius,  Zardonic vor aduce o perspectiva cu totul diferita asupra festivalului.

Daca esti iubitor de muzica electrica, Electric Apex ii va gazdui pe unul dintre DJ-ii giganti ai techno-ului romanesc, Raresh, iar Barac și Gescu revin la R:EVOL:UTION. Ion Ludwig  vine cu un set live, editia acesta va fi incendiara.. Electric Apex îi va gazdui si pe oamenii locului, Robert Apetrei și VLF.

Biletele costa 99 de lei(bilet de 3 zile la pretul unei singure zi) si 189 lei – pachet exclusiv de camping (bilet de 3 zile + camping).

Mai puteti gasi bilete si pe www.eventim.ro  și pe www. myticket.ro

Va las cu cateva poze de la editia de anul trecut unde s-au adunat peste 20.000 de oameni din toata Europa, au concertat artisti si trupe precum Rudimental, Dubioza Kolektiv, Dubfire, Lee Burridge, Eluveitie, GBH, Alternosfera, Macanache, Șuie Paparude, Infected Rain, Bleed Someone Dry, Last Hope, LTJ Bukem, Delta Heavy, Gojira & Planet H, DJ K-lu, BAB, All Friends Band, Mahony, Premiesku, Priku sau Dobrikan.

Si surpriza mea pentru voi 😀 Puteti castiga aici cele 2 invitatii la Revolution Festival. Will there be fun, will there be party.

La finalul articolului iti las si cateva sugestii de tinute, astfel ca nu merge sa vii cu scuza ca nu stii ce sa porti 🙂

 

                                                                                    Idei de tinute pentru festival 😀

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *