Un 2019 magic in care sa va iubiti mai mult!

Dragile mele,

Mi-am dorit mult sa inchid anul cu acesta postare pentru voi. Nu fac rezolutii, nu am planuri pentru 2019, stiu ca va fi mai bun, mai luminos si mai frumos si asta tine doar mine, de voi, de fiecare in parte. Doriti-va mai mult de la voi in primul rand si mai apoi de la cei din jur. M-am luptat de cateva ori cu 2018 cot la cot, au fost cateva luni grele tare, nu m-am lasat si asa voi face indiferent ca va fi 2019 sau oricare alt an in viata mea.

Am energie cat sa mut muntii si sunt cat pot de pozitiva. Tot ce imi doresc de la 2019 este sanatate pentru mine, pentru ai mei, pentru voi. Bineinteles ca imi doresc si schimbari  nu doar pentru 2019, schimbari care sa imi influenteze viata de acum incolo. Nu cred in rezolutii, nu cred in ,, de la anu”, ,, de maine”, ,, de luni” cred in acum, cred in mine imi cunosc defectele, calitatile si limitele. 2018 a fost anul lui 30, anul in care m-am inteles cel mai bine cu mine insami, anul in care am inceput sa ma accept, sa nu ma mai compar, sa nu imi setez targetele in functie de persoanele din jurul meu.

As vrea ca fiecare zi sa ma gaseasca mai puternica, mai rabdatoare, mai toleranta. In 2018 am invatat sa spun NU, pe final am invatat sa imi ascult si corpul si atunci cand nu mai pot sa ma opresc. Ca un obiectiv pentru mine ar fi sa acord o mai mare atentie pielii mele, sa fiu atenta la schimbari. Daca ar fi sa discutam despre lucruri materiale, imi doresc sa calatoresc mai mult, sa descopar oameni, locuri, culturi.

2018 a fost cel mai bun an de cand am blogul, a fost un an plin cu multe colaborari frumoase si colaboratori pe masura cu unii dintre ei am dezvoltat prietenii frumoase. Am crescut impreuna, 2019 imi doresc sa fie cel putin la fel.

Am realizat acest shooting acum ceva timp in urma insa am pastrat majoritatea pozelor pentru acum, simt ca acest shooting reprezintatoata evolutia blogului meu din 2018. E aproape un an de cand colaborez cu Amalia Gaita pe partea de foto, pregatiti-va, there is more to come.  Outfitul din poze caracterizeaza cel mai bine stilul meu pe parcursul lui 2018, mult alb, mult minimalism, multa incredere.

Investiti in voi,  in fericirea voastra si in fericirea celor dragi voua. Ajutati atunci cand puteti, ajutati chiar cu SMS la nr. 8864 (4 euro / lună) sau la 8844 (2 euro / lună) cu mesajul Spital! Daca doriti mai multe info gasiti AICI toate detaliile. Impreuna facem un SPITAL.

Tinuta din fotografii este de la TGH; Accesoriile sunt de la bijuteria mea de suflet Amazing Jewelry; Pantofii custom made de la minunatii Mono Shoes, pentru make up am folosit produse de la NYX Cosmetics & Cupio.

 

Un An Nou magic si fabulous! Va doresc sa fiti fericite, faceti tot posibilul pentru a fi bine in suflet.

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *