SALOPETA & MAIOURILE CU BRODERII. Welcome back.

Salutare my fashion girls, 
 

 

 
Imi plac salopetele.  Anii ’90 au revenit in forta in primavara -vara lui 2015.Salopetele sunt peste tot in acest sezon si e usor sa gasit modele cu imprimeuri florale, animal print, cu dungi. El sunt fie din denim, fie vaporoase din material care ne lasa pielea sa respire dar ne confera si o imagine jucausa si chic in acelasi timp. Ele pot fi feminine si sofisticate daca sunt asortate cu stilul corect.
O salopetă  încorporează atât partea de sus cât și cea de jos într-o singură bucată. Prima salopetă a aparut  1919 caracterizand un stil  futurist.  Azi aproape orice femeie poate găsi o salopetă care o va face să arate modern și sofisticat.


Sunt   foarte confortabile și pot fi purtate atât ziua cât și seara. În fotografiile de mai jos Roxana Doroga poarta o salopeta kaki. Stilul adoptat este unul sport lejer potrivit unei plimbari de seara cu prietenele sau o iesire la o limonada. Ea poate fi asortata foarte usor cu un shopper bag si o pereche de tenesi cu platforma ca cei din imagine.
SHARE daca va place:)
HUGS!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La fel de mult ca salopeta imi place si maioul cu broderie care iti confera un look boem sau hippie in functie de restul tinutei.
Il poti purta cu o pereche de jeans daca alegi un look casual, sau cu o pereche de pantaloni sarouel cu imprimeu  asortati o o geanta tricotata si o bentita cu floricele daca ai par lung sau o palarie din paie daca ai par scurt:D
Timeea poarta un maiou cu imprimeu la baza si o pereche de jeansi negri potriviti unei plimbari pe jos.

 

 

 

 

Mai multe idei gasiti acum in H&M unde btw au incepuuu reducerile:)

http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0325171002.html

 

http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0290674001.html

 

http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0287848001.html

 

http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0261154002.html

 

http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0262341001.html

 

http://www2.hm.com/ro_ro/productpage.0276126002.html

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *