Fa o minunte. Te costa 10 lei. ADOPTA un copil la hidroterapie

Dragilor,

Voi cei care ma urmatiti imi dati energie sa scriu mai mult, sa imi doresc sa fac parte din cat mai multe proiecte, sa ma implic, sa aduc in fata voastra cat mai multe noutati, sa ajut, sa fiu alaturi de cei care au nevoie de mine. Sunt multi cei care nu au ajutor si au nevoie de noi, au nevoie de noi cei care suntem activi si intelegem darul mobilitiatii, intelegem darul vietii, contientizam cat suntem de norocosi ca putem sa ne trezim dimineata, sa ne dam jos singuri din pat, sa mergem la baie singuri, sa avem un job, sa apartinem unui colectiv, sa zambim, sa ne bucuram de noi si de cei din jurul nostru.  Scoala Mamei Junior, un ONG caruia ii multumesc ca exista activ, ca participa constincios la educarea si mobilizarea societatii atunci cand e nevoie ca noi sa ajutam. Avem nevoie de o astfel de scoala care sa educe oamenii, femeile ca este importanta educatia copiilor inca din perioada antenatala si de asemenea ONG-ul ajuta la integrarea in societate a copiilor cu dizabilitati si scaderea gradului de handicap pentru cei care au fost deja diagnosticati.

Vreau sa aduc in fata ochilor tai o campanie minunata careia m-am alaturat si pentru care vreau sa ma implic alaturi de cei de la Impreuna construim vise. Campania se numeste  Adopta un copil la hidroterapie.  Hai sa iti spun despre ce ar fi vorba, sunt 2000 de copi inregistrati cu grad de handicap, 200 sunt deja membrii ai programului de hidroterapie. Costul unei ore de hidroterapie este 30 de lei, iar tu POTI ADOPTA O ORA.  Doneaza 10 lei, in schimbul lor vei primi un dreamcatcher la alegere care sa iti aminteasca de sufletelul care te asteapta undeva sa il ajuti.

Te-ai gandit vreodata cat te costa cafeaua pe zi? Eu beau 4 cafele pe zi, aleg sa renunt la 2 si sa le transform intr-o ora de hidroterapie pentru doi ochisori vii si energici. Micutii vor beneficia saptamanal, timp de un an ( 50 saptamani) de sedinte gratuite de hidroterapie sustinute de o echipa complexa formata din fiziokinetoterapeuti specializati, medic, psiholog si asistent social. ONG-ul   va asigura si transportul fiecarui copil pentru a ne asigura ca el poate participa.Beneficiarii nostri sunt copii prematuri, cu tetrapareze sau alte afectiuni locomotorii, cu autism, sindrom Down, cu afectiuni senzoriale ( cecitate/surditate), cu varste de la 3 luni la 18 ani.O parte dintre ei provin din familii- sunt adusi de parinti, dar majoritatea provin din internatele scolilor cu nevoi speciale (Iris, Neveanu, Pufan) sau ii aducem noi de la sat.

6368.dbimg

Doneaza aici ! Mobilizeaza!

In 4 ani de cand exista aceste sedinte 7% copii prematuri sau cu tetrapareza au inceput sa mearga fara sustinere ; 10% au fost inscrisi pe parcurs la o gradinita;  imbunatatirea cu 37% in primele 6 luni de terapie si 52% dupa un an a abilitatilor acvatice ( motrice/de inot/echilibru; 4 copii care au promovat examenul de bacalaureat si sunt acum studenti.

Daca vrei sa fii alaturi de mine, alaturi de noi cei care alegem sa ne implicam, de ei  cei care au nevoie de noi doneaza si tu aici gasesti toate detaliile. Pune si tu bazele poate celor mai mari visuri pe care le au unii parinti pentru copiii lor. Hai sa ii ajutam sa zambeasca mai mult, sa se apropie tot mai tare de luminita aia care acuma straluceste undeva departe. Oamenii zic ca nu putem cumpara timpul, ei bine hai sa ne bucuram cu folos de cel pe care il avem. Hai sa oferim ora aceea in care se intampla lucruri minunate.

Ce zici, donezi?

Te imbratisez!

Rox

sursa foto: bursabinelui.ro

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *