Castiga premii zilnice! Shopping City aniverseaza 2 ani

Hei dragi fashioniste,

Shopping City Timișoara aniverseaza 2 ani de WOW! Si ghiciti ce? De ziua lor, tot ei ne acorda noua cadouri. Au trecut deja 2 ani de cand mall-ul este in Timisoara, nici nu imi dau seama cum a zburat timpul. Vorbeam cu prietenele zilele trecute ca avem impresia ca e in Timisoara parca dintotdeauna.

Intre prietene, fie vorba stiu ca iti place sa faci shopping, iar acum vei fi rasplatita daca faci cumparaturi. Shopping City doreste sa sarbatoreasca alaturi de tine iar in perioada 15 martie – 7 aprilie, mergi cu bonurile de cumparaturi la Info Desk, in aceeasi zi in care au fost emise, si poti castiga:

PREMII ZILNICE

  • 2.000 de premii dulci oferite pe loc clientilor care fac cumpărături de peste 100 de lei
  • 300 de bratari de argint Splend’Or la depasirea pragului de 300 lei
  • 500 vouchere de cumparaturi de 50 lei la depasirea pragului de 500 lei

Pe langa premiile instant, cumparaturile  la Shopping City Timisoara îti ofera sansa de a castiga un premiu la cele 3 tombole saptamanale. Astfel, fiecare 100 de lei cheltuiti reprezinta o sansa in plus pentru a castiga un televizor LCD, un XBOX sau un sistem de sunet Home Cinema!

PREMII SAPTAMANALE

  • 3 LCD TV
  • 3 XBOX
  • 3 sisteme de sunet HOME CINEMA

Mai multe detalii despre campanie puteti gasi AICI. In plus, in perioada 26 martie – 1 aprilie la Shopping City Timisoara va avea loc si o Expozitie de ciocolata despre care puteti afla mai multe detalii AICI.

Am si eu o surpiza pentru voi, aflati mai multe despre ea aici.

Cu drag,

Rox

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *