Teodora si-a definit stilul personal combinand armonios accente boho, casual si vintage

Teodora mi-a atras atentia de prima data cand am vazut-o pe strada. Un zambet mare impecabil, ochi veseli si o energie de invidiat. Am stiut de atunci ca este unul dintre oamenii speciali pe care ii voi invita pe blogul meu si pe care ii voi aduce in fata voastra. Motivele sunt nenumarate, are un mod aparte de a combina hainele. Imi place. Se joaca intr-un fel cu materialele, cu tesaturile, cu culorile si transmite. Ne transmite ca e pasionata de moda, de frumos, de imagine, de styling, de ceea ce comunica prin vestimentatie.

“Imi doresc sa le subliniez oamenilor ca vestimentatia are un in rol in viata lor, la fel ca si felul in care vorbesc sau felul in care se comporta. Este o modalitate de a comunica o parte din ceea ce sunt ei, un alt mod de exprimare!” mi-a povestit Teodora la o cafea. Uita-te la aceste poze, nu e dificil sa realizezi ca Teodora combina mai multe stiluri cu pasiune, reinventeaza prin combinatiile pe care le face. “Am petrecut multi ani incercand sa adopt un stil vestimentar pe care sa il simt al meu in totalitate, si am descoperit ca nu e vintage sau casual sau boho, e o combinatie intre mai multe influente, care se traduce in eclectic. Eclectic casual este in definitiv stilul care ma reprezinta cel mai bine.” spune Teodora.

DSC_0507

DSC_0523

Are o pasiune pentru croitorie si design vestimentar inca de la 12 ani, cand a invatat sa coase si sa croiasca inspirata si ghidata de mama ei. Dorinta de a aprofunda si de a transforma acesta pasiune intr-o cariera pe viitor, a trimis-o pe Teodora o luna la Milano, in inima industriei modei, la Istituto Marangoni (scoala privata de fashion si design, care ocupa ca notorietate locul 7 in lume), unde a avut acces la absolutul la care au acces marii designeri ai timpurilor, la originile modei. Cursul a ajutat-o sa inteleaga cum apare un concept, cum se creeaza o colectie, ce se afla in spatele unui trend, cum desenezi o colectie, cum sa iti canalizezi inspiratia pentru a o materializa. Se vede de la distanta ca simte moda, ca e in largul ei atunci cand vorbeste despre asta, despre povestile pe care vrea sa le creeze; povesti de deco, branding si styling care vor aparea pe blog-ul Teodorei, practic va fi portofoliul artistei pe care Teodora a descoperit-o inauntrul ei. E mult de muncit pentru a reusi in asta, dar nu o sperie, ba chiar mai mult, e dornica sa aprofundeze ceea ce deja a invatat si a pune in practica.

Teodora s-a intors din Milano cu un vibe pozitiv pe care il canalizeaza in cariera, deoarece pe langa styling, branding-ul i se potriveste ca o manusa.

“Misiunea mea este sa ii ajut pe oameni sa isi defineasca povestea unica, propria misiune, viziune si valori, si sa ii ghidez pentru a o comunica lumii in cel mai potrivit mod posibil.” Teodora lucreaza in a crea un nou concept in materie de branding si styling, pe care doreste sa il lanseze in viitor pe piata din Timisoara.

“Fiecare dintre noi este unic. Este important sa pleci de la tine, sa definesti cine esti, ce te pasioneaza, care sunt valorile tale, punctele forte, punctele slabe si sa inveti cum le poti folosi in comunicare, fie ca ai o companie, fie ca doresti sa iti creezi o imagine personala.”

“Imi doresc sa creez povesti. Orice om are un brand personal, fie ca este construit constient sau nu. Propun sa il descoperim si sa il comunicam potrivit impreuna.”

DSC_0505DSC_0506

DSC_0509

DSC_0503

DSC_0494

DSC_0561

DSC_0515

DSC_0546

DSC_0557

DSC_0576

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *