Timisoara pedaleaza…si bine face.

 

 

Hello:)

Unul dintre avantajele de a  avea un blog personal este ca poti sa scrii ce vrei, sa sustii pe cine vrei. De cand ma stiu am iubit bicicleta si azi si peste 90 de ani o voi iubi si imi plac oamenii pe bicicleta.

Nu vreau sa scriu despre primarul Robu, o fac prea multe site-uri, vreau sa scriu despre oamenii frumosi cu initiativa care pedaleaza pentru sanatate, pentru ca pot si pentru ca ii face fericiti.

Vom pedala pe unde vrem atat timp cat nu exista piste, cat nu exista o educatie in acest sens.

Intrigant este ca dupa ce toata vara diversi au gonit prin centrul orasului pe tot felul de mopede, injurand copiii si oamenii care le-au iesit in cale primarul s-a trezit. Cu delay si nu in filmul in care trebuie. Ar fi fost in filmul in care trebuie daca ar fi spus ,, amenda” atunci cand scooterele goneau prin fata teraselor in plina zi. Din pacate o societate perfect este o utopie.

Putem doar sa ne sustinem reciproc, noi cei care pedalam si sa continuam a face ce ne place.

Ei sunt biciclistii mei:)

bratu

DSC_0012

fashion

Imagine nouăcc

Picture-416

red

skate vv

Picture 377

Picture 392

Picture 397

Picture 478

Picture-397

Picture-403

Picture-357

edd757bffc9b4f8f9b47a051b61c022a

 

 

You may also like

7 comments

    1. Multumesc tare mult. Am o alta viziune asupra orasului si vreau sa aduc in fata voastra si aspectele pozitive:) Sper sa reusesc:)

    1. Dear Ivona, we had a meeting agains the mayor of Timisoara who does not allow us to ride the bike in the center of the town:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *