Tinerii care construiesc cele mai originale cadouri din cuie si bumbac

Dragilor,

Acum 6 luni de zile am fost placut surprinsa de  un startup, care pana acum zic eu a crescut frumos si a continuat sa ma surprinda prin atentia la detalii, stil, eleganta, pasiune si setea pentru inedit. Ei sunt Cufir si azi vreau sa ii cunoasteti mai mult decat prin intermediul tablourilor de decor facute prin tehnica string art.

Azi vreau sa va arat cat sunt de talentati si de ce se diferentiaza atat de mult de ceea ce deja exista pe piata din Romania. Tablourile lor sunt realizate manual, fiecare cuisor, fiecare fir de ata sunt la locul lor pentru a alcatui un intreg, care sa ne incante privirea si sa ne binedispuna ziua oriunde ne-am afla. Cadoul perfect, personalizat, logo-ul care sa iti aminteasca cat de importanta e afacerea ta, citatul care te-a marcat, cladirea superba care ti-a ramas intiparita in minte, chiar si portretele pot lua nastere pe panza de lemn careia acesti oameni speciali ii dau viata si o incarca cu energie. Vrei sa marchezi un eveniment drag tie Cufir te ajuta ca acea data sa ramana speciala pe vecie.

data-casatoriei-3

audrey-hepburn-570x708

fluturi_07

Cufir are trei cofondatori care  intr-o zi de februarie a lui 2015 au inceput sa faca research pentru a stii unde gasesc cele mai bune materiale, energie, un pumn de cuie; batute la inceput doar pentru a experimenta iar mai apoi a crea ulterior tablourile originale, realizate manual de artisti dedicati care pot crea in relief chiar si umbra daca situatia o cere. Incet, incet Cufir si-a facut loc in casele si birourile oamenilor, luand parte la diferite evenimente prin ateliere de string art. De fiecare data cand aflu de cate o poveste asa talentat ma intereseaza totul despre ea, cine sunt oamenii, ce sunt la baza, daca au si alte pasiuni, cum au inchegat echipa. Asa am aflat ca Remus Radvan a luat legatura cu Rares Mateescu, mai apoi cu Andrei Mimis. Cu totii stiau ce inseamna string art dar niciunul nu cunostea  tehnica in detaliu. Rares se ocupa inainte cu realizarea papioanelor din materiale neconventionale astfel ca atentia la detaliu si studiile in arhitectura au adus un plus echipei.

fluturi_03

Andrei completeaza echipa prin entuziasm si creativitate,  fiind persoana care  ofera echipei echilibrul necesar succesului. Acum Andrei se ocupa si de partea de marketing si colaborari, el fiind absolvent al Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor din cadrul UVT. Toti cei trei baieti s-au cunoscut dinainte prin intermediul Minds Hub, astfel ca munca in echipa nu le-a fost deloc straina. O data ce munca lor a inceput sa capate contur au alaturat echipei studenti talentati, care studiaza e-commerce, digital marketing, design si vanzari.

inima-01-570x708

marilyn-monroe-02-570x708

fashion-model-570x708

femeie-01-570x708

ren-01-570x708

In acest moment baietii au renuntat la job pentru a se putea focusa cu adevarat pe aceasta pasiune ,, deciziile nu au fost usoare, insa pasiunea pentru proiect a fost mai mare astfel ca am mers mai departe cu visul nostru, si suntem siguri ca vom reusi. Pana la urma asta este antreprenoriatul, asumare si resurse. Ne-am asumat astfel sa fim cele trei resurse umane full time de la Cufir”mi-a povestit Remus.

fluture-570x708

13509694_10209943987742944_1539961771_o

motiv-traditional-01-570x708

moustache-01-570x708

Echipa acesta minunata a inceput cu un copacel, realizat dupa tutoriale de pe youtube si poze de pe pinterest ,,am luat cuie, ata alba, ciocane de pe acasa si o placa de lemn. Bineinteles, cuiele luate nu au fost bune deoarece capul era prea turtit si dupa ce le-am batut am realizat ca nu mai e nevoie sa punem ata deoarece se intelegea totul deja 🙂 ” mi-a povestit Remus. Fiecare din echipa are rolul bine definit, Rares responsabil de partea tehnica, culori materiale. Remus se ocupa de partea de dezvoltare a intregului proiect. Lucreaza impreuna, au aceeasi viziune pentru  a crea ceva maret. Andrei, artistul care vine cu idei si provocari noi, totodata el este unul dintre cei mai buni realizatori de cufire.

Atunci cand Cufir a realizat logo-ul meu pe care il vedeti in imagini m-am intrebat cat timp le-a luat pentru a il realiza. Tu cat crezi ca le ia? Ei bine, intre 1-3 zile.

IMAG1577

IMAG1825

IMAG1842

IMAG1843

IMAG1846Cea mai mare lucrare realizata a fost un tablou de 2×1 m. Cea mai mare provocare reprezinta silueta Londrei si sta la loc de cinste in living-ul unui client special, profesor de engleza.

13555641_10209943987862947_720191626_o

13517715_10209943987902948_1711113310_o

Probabil si voi sunteti curios sa le aflati planurile de viitor :)? Asa ca i-am tras putin de limba la o cafea 🙂 Pot sa va spun ca isi doresc sa devina un open bussines dedicat oamenilor cu simt artistic si pasiune pentru string art. Cufir ofera entitate juridica, o echipa de vis si know how pentru a face fata provocarilor venite din partea clientilor. Isi doresc sa intre in magazinele de profil handmade sau design de interior. Echipa incurajeaza ca persoanele pasionate sa scrie pe pagina de facebook pentru a se cunoaste.

De asemenea vor sa mentioneze oameni dragi care au contribuit la realizarea visului :Diana Ghiba, Anna Radu, Antonia Zarnescu, Timeea Kristof, Darius Cojocaru, Radu Rascol, Anca Ivan, Iulia Logofatu, Ioana Vitionesc, Klara Jura, Cristina Gajoaba, Czifra Gabriela.

Share daca va place :)II gasiti aici cufir.ro sau pe facebook

,,impletim metalul cufirele de bumbac pentru a crea tablouri”

Hugs!

Rox

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *