To SHOP or not to SHOP a BAG

Ai posete pe care nu le mai porti?
 
Daca deschizi acum sifonierul probabil ca vei gasi cel putin 5,pe care candva le-ai purtat cu drag si care ti-au placut enorm de mult si fara de care  nu puteai trai nu?
Da, cunosc. Intodeauna ultima cumparata este prefereata. Intotdeauna o port pana ma plictisesc de ea si o arunc impreuna langa celelalte care arata aproape ca noi dar care nu mai vad lumina zilei:))insa parca nici  nu pot renunta la ele. 
 
Niciodara nu sunt suficiente. Niciodata nu ai pentru toti pantofii, sau pentru toate rochitele:)
De fiecare data se dovedeste ca chiar atunci cand ai nevoie iti lipseste cea potrivita. 
Eu am constatat ca am nevoie de un shopper bag-must have-ul lui 2015. In cazul acesta big is beautiful. Sunt practice si chic. Shopper bag-ul  a fost consacrata in mediu urban de celebritatile hollywoodiene si a patruns si in sectorul office. Textura a suferit schimbari, cum era de asteptat, pentru a se adapta unui stil a carui eticheta reprezinta un must. 
 
Atentie insa la cum le purtam.
  • Be size wise: Nu optati pentru cele de dimensiuni foarte mari. Nu doar ca arata urat si va fi un chin sa va gasiti cheile, rujul sau portofelul in ele, ne pot da si probleme de coloana vertebrala.
  • Day use only: Sub nici o forma nu le purtati la un eveniment special care are loc seara si unde ar trebui sa aratati glamorous nu casual.
  • Keep it simple: Urmati ex. Mirandei Kerr :slim-fit jeans si flat shoes.
 
  • Be bold: nimal print, metallic sau brightly coloured bag fac un outfit anost sa para interesant.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *