TONIGHT it’s all about FASHION- TIMISOARA young DESIGNERS

Salutare, 

Ora 00:17 si nu ma pot opri din scris si descarcat poze:) Am in fata o lampa, muzica tastelor pe fundal, un pahar de vin, aparatul si multi oameni frumosi carora le spun aici la inceputul postarii ca ma bucur ca i-am cunoascut ca fac o treaba MI-NU-NA-TA.

Azi, o parte din absolvenții secției de Design Vestimentar din cadrul Facultății de Arte și Design Timișoara, ne-au asteptat cu bratele deschise la  o expoziție a colecțiilor de absolvire. Locatia, cum nu se putea mai bine:Ambasada, de pe strada Anton Seiller numărul 2. Evenimentul  a inceput  la ora 14:00 cu un workshop de ilustrație de modă. Pe parcursul zilei am ajuns si eu:) la pregatirile pentru prezentarea de moda a Laurei Chirita, Maria  Nastaca cu Getting Healed,Claudia Negulici si Evelyn Merkli si Villo Imets.
A fost perfeeeect:) M-am simtit minunat. Stiti ca imi place ceea ce fac si am incercat sa surprind cele mai faine momente pentru voi:)

Nu am mai fost niciodata in backstage la o prezentare de moda, dar va pot spune ca I was thrilled:)
Cu Laura Chirita v-am facut deja cunoastinta si este superba, pozitiva si energica:) I-am cunoascut pe Alexandru Vîlceanu si Dennis Milos, hairstilisti; make up artist Sirca Ioana si fetele absolut superbe:)

Va las cu pozele:)
Va pup!

…si nu uitati daca v-a placut un share 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *