Tu cum te-ai simti sa iesi in lume purtand doar o camasa pe tine?

Dragilor,

Voi cat de mult asteptati zilele libere, zilele acelea in care sa ne zgaim la soare cu o limo si o revista in mana? Eu le astept de fiecare data ca si cum ar fi ultimele zile din viata mea si fiecare zi din asta vreau sa o traiesc la maxim, sa fac atatea, sa ma trezesc mai repede, sa tina mai mult, sa ma vad cu cat mai multi oameni dragi. Nu de fiecare data imi reuseste dar weekendul acesta am reusit. Am renuntat la camasile classy, la rochiile care necesita sa fie purtate cu tocuri si am tras pe mine camasa asta si pe dedesubt doar lenjerie. E genul acela de camasa in care te simti perfect, nu cauti sa fii sexy, nu vrei sa transmiti nimic, vrei sa fii tu si sa te simti bine. Atat!

Eu am ales acesta camasa pe care am purtat-o prin verdeata:) M-am plimbat cu castile in urechi, mi-am incarcat bateriile si mi-am planificat urmatoare saptamana. Cu siguranta ca plimbarea  mea nu ar fi fost asa relaxanta fara pantofii mei fistic de la Tezyo. Sunt perfecti pentru genul acesta de plimbari relaxante, in care tot ce vrei e sa nu iti sune telefonul si sa mergi, si sa tot mergi, sa tragi aer adanc in piept si sa mergi in  continuare pana la capatul lumii, sa pierzi notiunea timpului si sa nu conteze deloc.

Incercati, faceti combinatii de haine, riscati-va pe cele care sunt ok le veti simti. Nu va fie teama de ce zice lumea din jurul vostru.

Traim pentru noi ce naiba 🙂

Credits & Thanks : Anita Bejenaru

HUGS!

Rox

DSC_3828

DSC_3833

DSC_3819

DSC_3829

DSC_3838

DSC_3826

 

You may also like

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *