Un accesoriul mereu la moda

Azi m-am intalnit cu o prietena care doreste sa isi achizitoneze un ceas dar nu se poate decide.
Sunt atat de multe si atat de frumoase si atat de scumpe incat este dificil sa alegi acel ceas care sa te defineasca, sa fie si o bijuterie sa fie si util si elegant si sa il poti purta si la o tinuta comfy.

Intr-o lume grăbită, ceasul de mână  şi-a pierdut demult întrebuinţarea pentru care a fost creat, aceea de ne indica  ora,  devenind o piesă care nu trebuie să lipsească din colecţia noastră  de accesorii.

Un ceas de calitate, constituie accesoriu de bază al unei  ţinute.  Ca şi la restul articolelor vestimentare, secretul constă în asortare, fiind important ca acesta să se asorteze cu vestimentaţia.
Există mii de modele, de diferite forme ,dimensiuni si culori.

Larson Jennings silver plated watch 350$

 

Casio 149 lei

 

Intre stilul formal si casual.
Atunci cand cumparam un ceas, trebuie sa ne gandim daca il vom purta zilnic sau la un eveniment special. Atunci cand alegem un ceas casual, optiunile sunt complet diferite fata de cele cand cumparam unul elegant. Asadar, pentru stilul confortabil de zi cu zi avem nevoie de un ceas de mana simplu, cu un cadran micut si o curea care sa ne permita sa ne miscam mana in voie. La capitolul evenimente elegante, putem asorta la o tinuta sclipitoare un ceas cu incrustatii de pietre.
 
Ce forma trebuie sa aiba ceasul ?
Cand ne alegem ceasul de mana, forma acestuia este un factor extrem de important pentru ca, de multe ori, un anumit model poate sa nu  fie armonios forma mainii, marimea incheieturii
.Daca un ceas are cadranul mare, cu siguranta nu va veni bine pe o mana cu incheietura subtire. Asadar, inainte de a achizitiona un ceas, sa incercam sa il purtam la mana macar cateva minute pentru a vedea daca ni se potriveste.
M-am gandit sa salvez aici cateva sugestii pentru cand va ganditi sa achizitionati un ceas nou:
 
Mai puteti gasi ceasuri originale si pe Fashion Days care vin cu garantie si au preturi foarte bune.
Cele de mai jos se pot achizitiona de aici : Modele de la Timex, Tissot, Calvin Klein,Swatch sau Fossil:

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *