UN PAS de la frumusetea interioara la cea exterioara

Neataaa,

Picture 208
M-am trezit in dimineata asta si m-am gandit la frumos. O rochie frumoasa.O fata frumoasa, niste prieteni frumosi,un weekend frumos, un suflet frumos si niste ochi frumosi. Alergam toata ziua dupa frumosul asta de parca ar fi un print pe un cal alb care trece doar o data prin viata noastra. Pana la urma cine stabilieste ce e si ce nu e frumos?
Exista un tipar in care daca te incadrezi esti sau nu frumos? Ce ne face sa ne simtim frumosi?Ce facem sa ne simtim frumosi?
Suntem atenti  la ce purtam, la ce vorbim, cu cine vorbim, cum iesim din casa, ce produse de make up folosim, suntem atenti la exterior pentru ca asta este ce vindem. Vindem prima impresie dar, ce facem atunci gand trecem de bariera exterioara si nu ne place ce e acolo inauntru. Ce facem atunci cand ne dezbracam de ambalajul de zi cu zi si  nu ne simtim bine cu noi insine.

 Picture 209 Picture 214
Picture 224
Picture 237
Picture 238
Picture 240 Picture 243

 

 

 

In mod sigur ai intalnit persoane care nu corespundeau standardelor tale de frumusete, dar care te faceau sa intorci capul dupa ele cand treceau pe langa tine,poate te faceau chiar sa iti dorest sa fii ca ele .

Nu e nevoie de dimensiuni ca  90-60-90, ci doar sa te iubesti pe tine. Cu siguranta  altele sunt calitatile tale si depinde doar de tine sa le cauti, sa le  gasesti, sa le recunosti si sa fii constient ca sunt acolo.
Sa nu fii surprinsa daca  prietenii te vad inteligenta, ambitioasa, frumoasa, curajoasa.  NU ii contrazice, ei vad dincolo de ce vezi tu. Asta asta esti tu cu adevarat!

 

 

M-am plimbat si am cunoscut oameni frumosi in adevarul sens al cuvatului, au fost deschisi cu mine, am povestit, mi-am dat seama de felul lor de a fi. I-am privit in ochi si am vazut in sufletul lor. E frumos acolo.
Hai sa ii cunoasteti si faceti tot posibilul sa va simtiti bine in suflet. Conteaza enorm deoarece frumusetea exterioara isi are izvorul in adancimile noastre.
Picture 267

Picture 290

Va imbratisez si va doresc un weekend minunat, de fapt asa cum il doriti.

SHARE daca va place:)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *