Unde crezi ca am purtat ultima mea achizitie fashion?

Dragilor,
Stiu cum putem indulci zilele friguroase de toamna:) cu o fusta in clos colorata :)) Cand am deschis cutia am simtit materialul si am fost tare incantata sa vad ca materialul este unul perfect de toamna super potrivit cu targul care chiar se intampla. Astfel ca fusta a facut parte din tinuta mea la Fashion Fridays.
In cadrul Fashion Fridays am avut parte de cateva shootinguri photo asa cum va spuneam si in articolul anterior si abia am asteptat deoarece am scos noua mea achizitie la plimbare. De asemenea voiam sa va arat cea mai recenta destinatie de fashion 🙂 Nouriso, unde mi-am gasit cateva bluze si fuste, printre care si cea din imagine.
Imi cautam o fusta pe care sa o pot purta toamna, dintr-un material mai gros si o culoare puternica ce sa inveseleasca zilele mohorate de toamna. Am gasit multe culori faine pe site-ul acesta, e recent aparut si cu siguranta nu ma voi opri la acesta fusta, wishlistul meu e deja pe rol asa ca voi avea ceva cumparaturi online. Am vazut ca au colectii de rochii, pantaloni, genti si bluze si transport asigurat pentru cumparaturi de minim 150 ron, da, si returul e gratuit dar nu vei avea motive sa faci retur 😀
M-am gandit ca as fi putut sa o port cu o camasuta super eleganta, dar nu m-ar fi reprezentat stilul asa ca am ales sa o port my way. Am trecut-o putin din aria aceea sassy in cea urban grunge, chiar rock si nu a fost deloc greu sa fac asta. Aveam o jacheta de piele si o caciula glam cumparata recent, aerul rock era asigurat si ghete si chocker, lipsea doar pata de culoare.
Tind sa cred ca as putea purta fusta asta si la iarna cu ciorapi colorati si sper ca iarna asta sa fie si ceva zapada sa am si eu parte de putin contrast :))
Pozele au fost facute de Dumitrescu David Alexandru, Dumitrescu D. Photography, make up Ionela Bilt, Otica Make Up artist
VA PUP!

Rox

_mg_4148

_mg_4147

_mg_4143

_mg_4130

_mg_4126

_mg_4123

 

_mg_4119

 

 

_mg_4115

_mg_4112

_mg_4107

 

You may also like

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *