Vanatoare de oameni ALTFEL.

Salut fetelor,
 
 
 
Am inceput, in mod oficial, vanatoarea foto de oameni faini in Timisoara. 
 
Eu sunt peste tot si va caut pe voi, prietenii si oamenii din jurul vostru, pentru ca pe strazile din orasul florilor sunt mii de oameni fascinanti cu povesti extraordinare.
 
 Cu fotografie, un zambet si o vorba despre voi va duc direct in paginile revistei ATFEL, care apare lunar in mii de exemplare in Timisoara si cu care eu si modesta mea pagina Street Fashion by Rox, am inceput colaborarea din aceasta luna. Multi dintre voi ati auzit de revista Altfel, pe care o puteti gasi in restaurante, cafenele, hoteluri, fiind distribuita si in cele mai mari companii din Timisoara.
 
 In urma cu un an, cand am vazut prima oara revista Altfel intr-o cafenea, nu stiam cum sa o fur ca sa pot citi acasa zecile de articole faine, iar acum fac parte din minunata echipa Altfel. 
Noua  rubrica, Street Fashion of Timisoara si-a facut debutul in editia din luna iunie a revistei Altfel, iar mai jos puteti vedea cateva din fotografiile cu fetele care au aparut deja in cadrul rubricii. Abia astept sa va intalnesc pe strada, sa va surprind si sa va descos si sa va port in minunata calatorie din paginile Altfel. Iar tot ce vreau de la voi este un zambet.
 
Da un Share daca ti-a placut postare sa ajunga si la prietenii tai:) 
 
 
HUGS!
 
 
 
 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *