Voi cum va imbracati la ,,Cochete pe biciclete”?

Hello ladies,

Hai sa recunoastem asa din capul locului ca abia am asteptat momentul acesta, hai sa recunoastem cate ne-am cumparat outfitul pentru  cochete, cate ne-am facut programare la salon, la make up:) Toate, nu?:)) Ideea asta de cochete pe biciclete si initiativa celor de la Verde pentru biciclete ma incanta la maxim, de ce? Pentru ca sunt o feminista convinsa, pentru ca femeile pot pedala si in fusta si cu tocuri de 12, asa ca duminica 22 mai e momentul. Ne adunam impreuna la Halele Timco si cochete pedalam, ne pozam si ne distram. Cu siguranta ca o sa fac poze si cu siguranta ca toate veti arata supeeeerb.

Eu m-am gandit asa sa fac acest outfit pentru pedalare si sa va cer parerea daca va place sau nu. M-am gandit ca ar fi fain sa am o rochita lejera alba, care sa nu ma incomodeze si sa pot pedala, o vesta cu franjuri care sa se potriveasca cu rucsacul meu Meli Melo cu franjuri si palaria de paie. Da, normal nu o sa uit sa ma accesorizez si nu o sa imi uit bicicleta acasa. Pe aceasta din poze o ador:D Am iesit cu Anita Bejenaru sa facem niste poze si ne-a iesit in cale Miha cu acesta bicicleta superba asa ca a fost aproape imposibil sa nu imi fac poze cu ea:)

Tu cum te-ai gandit sa te imbraci? Pozele le gasiti si in revista ALTFEL, unde avem o rubrica noua Trends by Rox si in fiecare editie va voi prezenta o idee de outfit. Nu vreau sa dau prea multe detalii pentru ca altfel nu v-as mai surprinde. Acum ne-am gandit ca la ,,Trends by Rox” sa discutam despre outfitul de pedalare.

HUUUGS si sa speram ca vremea tine cu noi.

Rox

Outfit: Rochie Romwe; Rucsac Meli Melo; Colier H&M Palarie H&M; Vesta franjuri: Bershka;  Botine: BBup; Bici Miha Mihu 🙂

DSC_1895_1

DSC_1897

DSC_1904

DSC_1906

DSC_1907

DSC_1911

DSC_1912

DSC_1914

DSC_1916

DSC_1917

 

 

DSC_1928

DSC_1929

 

 

You may also like

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *