Azi plateste cafeaua cu poezie

Hei dragilor

Cum a fost pentru voi experienta primei cafele baute? Imi amintesc ca avem 10 ani, bunica mea mi-a oferit prima cafeaua cu lapte si de atunci stiam ca voi iubi acesta bautura. Adoram diminetile deoarece la noi in casa mirosea mereu a cafea proaspat rasnita. Ma trezea mirosul cafelei, visam sa cresc sa pot bea si eu cafea. Nu imi doream doar sa beau cafea si atat, imi doream tot acel ritual care mai tarziu a devenit parte din fiecare zi din viata mea. Imi doream dimineti cu oameni la cafea.  Nu exista zi fara cafea, nu exista zi fara Julius Meinl.

Azi vreau sa va spun ca astept cu nerabdare 21 Martie, Ziua Internationala a Poeziei cand puteti plati cafeaua sau ceaiul Julius Meinl cu o poezie, o strofa dintr-un cantec, o poezie care va inspira, un mic text creat de voi sau care va place voua si reprezinta inspiratie. Locatiile partenere din Timisoara si din celelalte orase le gasiti aici pe www.meinl.ro

Nici  nu stiu ce imi place mai mult la cafea, faptul ca ma aduce alaturi de oamenii minunati din viata mea, sau ritualul personal de a bea cafeaua. Intotdeauna prima cafea o beau singura, cu gandurile mele, cu visurile mele. Ma trezesc la 07:00, ajung cu drag la job unde ma asteapta cafeaua. Zilele sunt mai frumoase dupa prima inghititura de cafea, aroma te invaluie si poti face fata oricarei provocari, pe principiul acesta functionez eu. Nu degeaba sunt toate citatele si pozele haioase cu ,, but first coffee”

Sunt sigura ca as fi un om tare trist daca nu ar exista cafeaua, astfel ca daca doriti sa bem cafeaua impreuna anuntati-ma, nu refuz niciodata:)) Eu o voi savura pe a mea la COPA Caffe

  • Este a șasea ediție Plătește cu Poezie în România.

Incheiem ziua cu un concert la Beraria H, asa ca daca sunteti in bucuresti nu il ratati.  Evenimentul incepe la ora 20:00. Adrian Despot deschide seara cu un concert acustic. Printre altele, va rescrie o piesă mai veche, “Pe plaja în Vama la 5”, cu ajutorul versurilor trimise de fani pe pagina lui de Facebook. Apoi Cristina Balan canta împreună cu band-ul – un super concert prin care celebram poezia alaturi de Julius Meinl.

Va imbratisez cu drag! Beti cafea si bucurati-va de fiecare zi alaturi de oamenii frumosi la suflet si dragi voua.

#PayWithAPoem #PoetryforChange

 

Arhiva foto:COPA Caffe Multumiri 🙂

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *