Femeie de succes, unul dintre evenimentele care aduce laolata zeci de femei

Iubesc sa ma intalnesc cu voi. Daca ne intalnim in cadrul evenimentelor imi place si mai mult. Am participat marti la evenimentul Femeie de succes in calitate de speaker pe parte de styling si fashion. Evenimentul a avut loc la Fusion, locatie foarte friendly, de altfel perfecta pentru astfel de evenimente. Femeie de succes este unul dintre evenimentele dragi mie si de acesta data am vorbit in fata a 80 de femei despre ce imi place mie mai mult: moda. Am ales sa povestim despre trendurile primavara-vara 2018, despre ce se poarta, despre ce culori purtam, despre ce nu mai purtam si cum ne adaptam schimbarilor aduse de marii designeri. Am povestit despre un stil de viata sanatos, despre cum il obtinem si ce produse putem consuma pentru a ne ajuta organismul.

Alaturi de mine au fost Roxana Filip, Lifestle and business coach , care  a vorbit despre femeia de succes, succesul presupune sa fii implinita, sa arati bine, sa te simti bine in propria piele si Milentina Marcus, Business Manager | Coach | Speaker ne-a demonstrat cat de simplu poti fi o femeie de succes, cum poti imbina jobul si familia fara unul din aceste elemente sa fie neglijat. Pe Milentina o gasiti aici si ea va poate oferi mai multe detalii despre job si produse.

In cadrul evenimentului pe langa alte produse inovatoare a fost prezentat si CLEAN 9 DETOX

CLEAN 9 DETOX care  contine:

  • Gel Aloe Vera  care ajută la detoxifierea tractului intestinal și la maximizarea absorbției nutrienților;
  • FOREVER FIBER -oferă un amestec brevetat de 5g de fibre solubile în apă, ce ajută la menținerea senzației de sațietate
  • FOREVERTHERM -oferă un amestec puternic de extracte din plante și vitamine care pot ajuta la susținerea metabolismului.
  • FOREVER GARCINIA PLUS -poate ajuta corpul să ardă mai eficient grăsimile și să suprime apetitul prin creșterea nivelului de serotonina;
  • FOREVER LITE ULTRA -shake mix este o sursă bogată de vitamine și minerale cu 17 g de proteine la fiecare porție
  • o brosura in care sa treci zilnic masuratorile
  • retete care sa te ajute sa manaci in numarul de calorii recomandat

Sanatatea si frumusetea merg mana in mana, am aflat alaturi de zeci de femei cum sa ne mentinem tinere, energice si frumoase. De fiecare data plec de la evenimentul acesta cu o super pofta de viata. Astept cu nerabdare urmatorul eveniment.

Pana una alta, traieste sanatos. Frumusetea vine din interior.

Fotografiile sunt realizate de catre Adina Stancea Photography; Eu port outfit intreg StarShinerS si accesorii Amazing Jewelry Timisoara ( Iulius Mall)

Silvia Antemia, mezzosoprana si Melitta Botezatu, pianista au creat o atmosfera pe masura evenimentului la care am luat parte.

Pupici!

Rox

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *