Iți plac pijamalele? Cum ar fi dacă le-ai purta ziua in oraș?

Ador zilele cu multă relaxare, sigur îți plac și ție, nu-i așa? Nu știu ce îmi place mai mult la ele, faptul pot lungesc la cafea sau stau mai mult în pijamale. Am câteva pijamale pe care le ador, genul acela de pijamale pantaloni-cămașă, pe care abia le dau jos dimineața când plec la job dar pe care abia aștept le iau când întorc de la job. Știu atunci când le port sunt în elemetul meu, acasă, în spațiul meu preferat.

Într-o seară după sala am mers beau o cafea la Starbucks-ul din Shopping City și dacă tot am ajuns am zis și plimb puțin văd ce mai există nou prin magazine. Ce credeți voi am găsit în Bershka? Exact acest costum, mega soft, care arată ca niște pijamale, doar nu de stat în casă, ci de ieșit în lume 🙂 OMG! I was like, no way nu pot nu îl cumpăr. O pot ies în lume așa, simt absolut minunat pentru oamenii chiar dacă o se uite ciudat la mine o știe de fapt astea sunt niște pijamale de zi și e chiar ok le port în spațiul public.

Zilele următoare le-am făcut o vizită alor mei la Sânnicolau, care credeți a fost reacția mamei mele: ,, Doamne, tu chiar ești o ciudată” Oh well, that is no news to me, mi-am spus și în continuare le port nu doar în oraș ci consider ca sunt super cool si pentru a participa la un eveniment fashion. Mie mi-a căzut cu tronc genul acesta de costum acum doi ani când l-am văzut pe la fashion week. Sunt enorm de multe fashioniste care îl adoră și îl poartă super fashion, dovadă de 2 ani de zile este încă în trend.

Astfel dacă veți vedea foarte relaxată la o terasă știți ,,pijamalele astea urbane” sunt vinovate. Materialul lor e unul plăcut la atingere iar faptul pantaloni sunt largi, tip culottes nu poate decât bucure. Am realizat acest shooting cu Ancira Adeon, care a surprins starea mea de zen. Atunci când fac fotografii cu el îmi place mult is alege unghiuri faine și simt, sincer va spun simt ca într-un continuu fashion week 🙂

Va spun acum și din ce este compusă ținută mea:

Costum Bershka; Ochelari Mango; Pantofi Sport Bershka; Cercei Bershka; Top Stradivarius;  toate din Shopping City; Poșetă: Magazinul Damian’s Kapa Center

Pupici!  Era sa uit, va las aici si cateva imagini cu genul acesta de ,, pijamale”, asta ca sa va inspirati si mai mult:)

Rox

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *