Iubesc Timisoara! #streetdelivery

 
Ceau dragilor, 
 

 

In weekendul acesta avem parte de o Timisoara energizata. Imi place agitatia, imi plac  oamenii grabiti, care desi cu multe pe cap isi fac timp sa iti arunce o privire si un zambet si sa iti ureze un ,, weekend minunat” fara sa te cunoasca. Iubesc Timisoara asta si nu mi-as dori sa  locuiesc in alt oras, o iubesc cu toate minusurile si plusurile ei. 

 


Imi place orasul asta pentru ca e viu, il simt cum respira cum is umple plamanii si ne da si noua o gura de aer respirabil, cultural, chill cu miros de weekend
.
Azi am dat o fuga la Steet Delivery si am cunoscut oameni pentru care timpul liber este pretios, oameni care ma invata zilnic ca daca fac ce imi place timpul se dilata si sta pe loc in favoarea mea. Tot azi in spatele Centrului Cultural Francez am descoperit un loc minunat cu multa verdeata, un loc care exista in inima Timisoarei din care nu as mai fi plecat.

Street Delivery ne invita la sa ne oprim din alergat, sa  ne asezam la pictat, sa dansam, sa povestim, sa citim sa facem lucruri simple, lucruri pentru care nu trebuie sa treci cu cardul prin POS.
Candva stiam sa ne bucuram de aceste lucruri…lucrurile marunte ne fac cu adevarat fericiti. E o iluzie ca shoppingul rezolva problemele sau frustrarile. Nu contest, am trecut si eu prin asta si va spun sigur senzatia e de scurta durata pe cand daca citesti o carte, asculti o muzica sau faci ceva ce iti face placere satisfactia e mult mai mare. Sufletul nostru e important. Aveti grija de el si hraniti-l cu pasiunile voastre, cu sport, cu carte, cu dans, cu muzica, cu plimbari in aer liber, cu dragoste, cu ciocolata:D, inghetata, orice va face fericiti!


Va imbratisez! NU uitati sa zambiti:D 

Accenture – Zâmbete în mişcare@Street Delivery


SHARE daca va place:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *