Rochia pe care am ales-o sa reprezinte outfitul meu de primavara

Cine zice ca numai rochiile de milioane arata bine? V-am promis o postare cu rochita pe care am luat-o din outletul Highlife Concept Store la un pret extraordinar de mic. Rochita aceasta m-a trimis instant cu gandul la anii 60-70, are asa un aer vintage si nu am putut sa o las pe umeras. Erau atat de multe si atat de frumoase, dar cum stiti ca mie imi plac hainele vintage, ea a fost aleasa ­čÖé Am descoperit-o la timp pentru a o poza intr-o locatie speciala:) Outletul il gasesti aici.

Unul dintre motivele pentru care iubesc Timisoara este aleea aceasta,care primavara capata  viata. Pomii acestia de un roz superb infloresc si oamenii misuna pe sub ei. Se opresc, se mira , se aduna in fata camerelor, isi fac selfie-uri, zambesc si  inspira primavara prin toti porii. M-am simtit minunat la acest shooting si mi-a placut de minune sa fiu fotografiata de Anita Bejenaru.

A fost asa de simplu, am comunicat asa de bine, m-am simtit ca si cum as fi iesit la plimbare cu o prietena, pe care o stiu de cativa ani buni si ne-am hotarat noi sa facem niste poze. Anita este un fotograf talentat, care de data acesta m-a surprins. Eu stiam ce poze face, cat sunt de frumoase, dar nu m-am gandit ca cromatica va fi asa perfecta si ca totul va decurge asa usor, ca imi va trimite pozele asa rapid:) Pe Anita o puteti urmari pe pagina de facebook  Anita Bejenaru si o puteti contacta aici. Va promit ca nu ne vom opri aici si colaborarea noastra se va extinde:D

Pana atunci va spun sa purtati haine care sa va reprezinte, veti emana incredere:)

Va imbratisez!

Rox

DSC_0266_1web

DSC_0256_1web

DSC_0261

DSC_0263

DSC_0264

DSC_0268

DSC_0270

DSC_0274

DSC_0245_1web

DSC_0244_1web

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *