Unde gasesti jeansi accesorizati cu perle?

Hello ladies,

Voi faceti obsesii pentru haine? Cand am vazut acesta pereche de jeans am comandat-o instant. Au venit rapid insa nu am apucat sa ii port. A fost destul de cald afara si am trecut rapid la rochite, mi-a ramas totusi gandul la perechea de jeans perlata din dulap. Azi a fost vremea lor. Azi a plouat si a fost racoare, perfect pentru a ii purta.

Imi plac atat de mult pentru ca nu mai ai nevoie de altceva pentru a iti pune tinuta in valoare. Nu ai nevoie de accesorii, e suficient sa alegi o camasa sau un maiou simplu acum pe vara cat despre perle, eu personal ador sa le port mereu si nu neaparat la gat.

Lately cei de la Funkers.ro imi plac tot mai mult. De la accesorii pana la rochii si camasi simt ca oarecum au o directie si au reusit sa creeze un stil, stilul funker. Poate nu sunt neaparat pe stilul tau, poate nu ai un stil definit inca dar merita sa dai un click si sa vezi ce haine cool au pe site. Din experienta mea de pana acum iti pot spune ca materialele sunt foarte ok, produsele vin repede iar marimile se potrivesc <3

Voi ce parere aveti? Va plac?

@credit photo Anita Bejenaru

Cu drag,

Rox

 

fashion blogger timisoara (7)

fashion blogger timisoara (8)

fashion blogger timisoara (9)

fashion blogger timisoara (10)

fashion blogger timisoara (11)

fashion blogger timisoara (12)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *