Weekend minunat la PLAI

 

Daca ai vrut sa ai parte de un weekend relaxant PLAI ar fi fost solutia pentru acest weekend si nu numai. Festivalul a inceput joi si tine pana in acesta seara inclusiv. Ajuns la a 11-a editie, este un fenomen in fiecare an, nascut din dorinta oamenilor frumosi de a avea un festival altfel, un festival care sa insemne mai mult decat muzica. Plai inseamna muzica, inseamna oameni frumosi, inseamna prietenie, inseamna implicare, inseamna 100 % voluntariat, inseamna multiculturalitate, activitati si ateliere menita se ne apropie, sa evoluam creativ.

Nu vreau sa va spun prea multe despre ce este PLAI, va recomand sa ii urmariti pe pag lor  aici si chiar pe site unde gasiti toate detaliile necesare. In schimb vreau sa va spun de ce mi-a placut mie, nu am reusit sa merg in toate zilele insa am fost aseara.

Am ajuns acolo si din momentul in care am trecut pragul am fost cuprinsa de o atmosfera chill care mi-a lipsit de ceva vreme. Muzica faina se auzea inca de la poarta, abia am asteptat sa ajung in fata. Am mers pe aleea din curtea muzeului, m-am intalnit cu atatia oameni cunoscuti, faini si cu zambetul pe buze. Se vedea ca se simt bine. Am intors privirea dupa multe fete imbracate suuuuper fain, ba chiar am facut cateva poze unor fete pentru ca nu m-am putut abtine :))

Decor tare chill si fain, fara fitze, de vis. Am stat toti pe paleti, am baut bere, si  am mancat paine cu untura si burgeri deliciosi de la  Hanul Miresei , ba chiar am participat si la cateva  ateliere de meșteșugărit. Muzica super faina si artisti cu totul speciali din toate colturile lumii. Daca anul asta l-ai ratat, anul viitor trebuie sa ne intalnim acolo.

Acum fugi, azi inca mai e la Muzeul Satului,  programul pe acesta seara este:

Duminică

19:00-20:00 Fantome – artist rezident

20:15-21:30 Marinah y Chicuelo

22:00-23:30 Oi Va Voi

dsc_1086

dsc_1087

dsc_1088

dsc_1097

dsc_1098

dsc_1100

dsc_1105

dsc_1107

dsc_1117

 

dsc_1127

dsc_1131

dsc_1133

dsc_1134

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *